U trendu

Evo šta je uradio slavni glumac pošto se oporavio od srčanog udara

Španski glumac Antonio Banderas rekao je da je prestao da puši od kada je doživeo srčani udar u januaru ove godine i najavio da će od sada raditi „lakšim tempom“.

„Ukoliko je nešto dobro izašlo iz svega ovoga, to je da sam iznenada prestao da pušim, bez potrebe za pilulama ili nečim sličnim. Gotovo je!“, rekao je Banderas u intervjuu za španski list „Diario Sur“, preneo je AFP.

On je najavio da će nastaviti da radi, ali „drugim ritmom“ dodajući da će davati sebi više prostora i praviti pauze između snimanja filmova, kao i da će više raditi „iza kamere“ i pisati scenarija.

Banderas, koji se zabavlja sa holandskom savetnicom za investiciije Nikol Kimpel (36), rekao je da ga je njegova bivša žena, američka glumica Melani Grifit, zvala „praktično svaki dan“ od kada je imao srčani udar.

„I dalje imam sjajan odnos sa njom i Nikol je obožava. Nas troje smo imali večeru zajedno“, rekaoje Banderas.

Banderas i Grifit (59) najavili su 2014. godine da su se dogovorili da se razvedu „uz puno ljubavi i na prijateljski način“.

Banderas, poznat po ulogama u filmovima „Zoro“, „Deseperado“ i „Filadelfija“, rekao je na filmskom festivalu u Malagi prošlog meseca da su mu ugrađena tri stenta nakon srčanog udara.

On je naglasio da se u potpunosti oporavio i da nema oštećenja na njegovom srcu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar