U trendu

Fotografija dve devojčice izludela je ljude: Možete li da pronađete jezivi lik žene na njoj?

Na društvenoj mreži X (donedavno poznatoj kao Tviter) pojavila se viralna optička iluzija koja skriva jezivo lice žene, a ljudi se muče kako bi ga pronašli.

Optička iluzija koja je pregledana čak 22 miliona puta prikazuje dve devojčice, jednu s plavom i drugu sa smeđom kosom, kako sede jedna do druge, a lice plave devojčice okrenuto je prema prijateljici.

Međutim, u liku devojčice s plavom kosom skriveno je lice jezive žene. Možete li da ga vidite?

Dobar deo korisnika X-a bio je propisno frustriran pošto nikako nisu uspevali da pronađu treće lice, dok je nekima to bio lagan zadatak.

„Savet za kratkovide. Skinite naočare i udaljite telefon od očiju pa pogledajte u plavokosu devojčicu“, savet je koji stoji u opisu ove iluzije.

“Kako bi lice trebalo da izgleda? Šta propuštam?”, “Ja ne vidim ništa” i “Zaškiljite i videćete”, neki su od komentara.

Oni koji su uspjeli, ugledali su lik žene zastrašujućeg izgleda s bledo belim licem i tamnim očima koje blješte s leve strane slike. Skrivena je u kosi i telu plavokose devojčice i, da, lakše ju je uočiti kad znate gde da tražite, iako je to ne čini manje jezivom.

Dakle, bočna strana lica plavokose djevojčice čini čelo žene, dok senka u kosi i ispod brade oblikuje ženine oči. Pri dnu kose nalazi se nos, a nabor na devojčicinoj majici oblikuje usta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.