U trendu

Hit: Baka ispričala šta je uradila kad je uhvatila supruga u prevari (video)

Baka Doris postala je poznata na TikToku zahvaljujući svom unuku Đovaniju. On je počeo da objavljuje smešne snimke u kojima pratioce, njih čak 600 hiljada, u kojima dočarava bakin poseban karakter i ličnost.

@sassygran

#sassygran

♬ original sound – Giovanni and Doris

U jednom posebno popularnom videu koji je pregledan 57 miliona puta na TikToku i Fejsbuku, Doris se priseća kako je uhvatila supruga u prevari i osvete koju je priredila njemu i njegovoj “prijateljici“.

– Saznala sam da ima drugu devojku pa sam se sprijateljila s njom. Jedne noći otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da neću ništa da pijem. Za razliku od mene, ona se napila. Kada je bilo vreme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da je pala licem u hranu i tako zaspala. Onda sam nazvala supruga i rekla mu da dođe po svoju prijateljicu – ispričala je Doris u videu.

Doris je na društvenim mrežama podelila mnoštvo detalja o svom životu koji je provela uz dva muža alkoholičara i petero dece, a nakon drugog razvoda radila je čak tri posla kako bi se brinula o njima.

Na kraju je pokrenula svoj dečji vrtić koji su klijenti plaćali u zavisnosti od svojih primanjima, pa je čak nudila i besplatnu brigu o deci za siromašne majke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.