Izaberite broj od 1 do 5 i saznaćete svoju poruku budućnosti

Otvorite srce, izoštrite svoju intuiciju i obratite pažnju na smernice velikog svemira.

Univerzum nam svakog dana šalje skrivene signale i poruke, ali mi ih često ne primećujemo. U svakom znaku, susretu, reči i pogledu skriveno je nešto dublje. Da biste na pravi način dešifrovali dobijene poruke od Univerzuma, moraćete malo da se potrudite. Važno je da uradite sledećih nekoliko stvari:

Prvo, odbacite sumnju i kolebanje. Drugo, izaberite intuitivno broj od 1 do 5. Treće, poruka koju dobijete nakon biranja broja odnosi se na vaše trenutne probleme i situaciju.

Pre nego što izaberete broj sedite na tiho i mirno mesto. Meditirajte i opuštajte se koliko god vam to prija, a tek onda izaberite broj. Na ovaj način bićete rasterećeniji, a vaša intuicija će se iskristalisati.

Izaberite broj i saznajte šta vam Univerzum poručuje na vašoj životnoj stazi:

Broj 1

Patite zbog stvari koje su se dogodile u prošlosti. Ne možete da zaboravite emotivne rane i grešku koje ste napravili. Neprestano prekoravate sebe ili druge. Drugim rečima, vi pokušavate da „prepišete“ svoju prošlost. Prihvatite da je to nemoguće, ali nemojte se osloboditi duhova svoje prošlosti.

Vaše trenutne probleme ne možete ni na koji način da rešite zbog činjenice da ste bukvalno zaglavili u prošlosti. Prestanite da razmišljate prema istom negativnom šablonu („Nikada nisam imao sreće“, „O, opet ista stvar“). Vreme je da se jednom zauvek rešiteovog pristupa.

Problemi i poteškoće postoje kod svih ljudi. Uz njihovu pomoć učimo i rastemo. Zato se prepustite svojoj prošlosti i fokusirajte se na sadašnji trenutak. Šta možete da radite ovde i sada? Kako? Odgovorite na ova pitanja!

Sve je mnogo jednostavnije nego što ste zamislili u svojoj glavi. Glavna stvar je da ostavite prošlost u prošlosti. Ono što prolazite sada ni na koji način nije povezano sa prošlošću. A ako niste uspeli pre ili ako niste mogli da se nosite s nečim, to ne znači da će uvek biti tako. Ovoga puta je zaista moguće da ćete pobediti.

Broj 2

Ako ste izabrali broj 2, to znači da treba da nastavite sa onim što trenutno radite i da nikako ne odustajete. Postoji izreka da je najmračnija noć pred zoru. I istina je.

Pre nego što se pred nama otvori blaga želja, iskušenje da se predamo je veoma veliko. Postajemo umorni, nemamo snage da krenemo dalje, problemi se smenjuju…

Trenutno radite sve kako treba. Samo nemojte da stanete. Na pragu ste ogromnih promena. Novi ljudi i nove okolnosti su spremne da uđu u vaš život, i vi ste spremni sve to da pustite unutra. Budite spremni na činjenicu da će sve biti potpuno drugačije nego u prošlosti. Sve će biti novo i neobično. Ali to ne znači da nije u redu.

Treba samo da usporite malo i vidite svet kakav jeste. Svet se menja svakog dana i svake sekunde. A to je njegova lepota i originalnost. Uživajte i radujte se! Uskoro ostvarujete svoj cilj!

Broj 3

Broj 3 označava da treba više da radite na sebi. Ne budite uznemireni: ovo uopšte nije zastrašujuće, mada se u početku može pojaviti neka neprijatnost. Razumljivo je: niko ne želi da napusti zonu komfora u kojoj se ništa ne događa, ali tako nije moguće ostvariti cilj.

Činjenica je da u ovom trenutku niste na mestu gde bi trebalo da budete i ne vidite sebe u pravom svetlu. Prestanite da brinete o budućnosti. Nijedna osoba na svetu nikada nije mogla tamo da pogleda ili spreči nepovratno.

Ako ne počnete da radite na sebi, godinama ćete stagnirati na jednom mestu. Ne plašite se da pokušate i eksperimentišete.

Broj 4

Izbor ovog broja pokazuje da propuštate brojne prilike. Pred vama se šanse otvaraju jedna za drugom, ali iz nekog razloga prolaze neopaženo ili ih namerno ignorišete.

Suviše ste zauzeti i zaboravljate koliko je zapravo važno da uživate u stvarima koje radite. Ne zaboravite o čemu ste sanjali. To uzbuđuje dušu i čini da srce kuca brže.

Setite se šta je zaista važno, zaista vredno. Setite se svojih strasti, hobija, kreativnosti… Osmislite smele i nove projekte i verujte da će sve uspeti.

Broj 5

Treba više vremena da provedete sa dragim osobama. Svakodnevni život donosi često stres, puno obaveza, nevolje, ali nikada ne zaboravite da je ljubav ono što čuva i neguje dušu svakog od nas.

Ne dozvolite da vas užurban stil života izoluje od onih koji vas iskreno vode. Posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju, a toksične ljude udaljite od sebe zauvek, piše Lovesensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.