U trendu

Jedan kompliment koji muškarci često daju ženama treba da prestane, tvrdi influenserka

Uobičajeni kompliment koji muškarci daju ženama razotkrio je ono što muškarci i dalje ne shvataju o modernim standardima lepote.

Talula Rouz je prikupila preko 12 miliona pregleda i 1,8 miliona lajkova na TikTok-u tako što je podelila ironiju čoveka koji je naziva „prirodnom lepoticom“.

Talula je rekla da ne razume kako muški mozak ponekad funkcioniše jer je zbunjena da ne mogu da prepoznaju da je radila kozmetičke procedure na sebi.

„Danas sam samo gledala svoja posla kada mi je neki tip prišao i rekao mi ‘tako si elegantna, tako si prirodna lepotica'“, rekla je ona.

@tallulah.roseb

♬ original sound – Tallulah Rose

Objasnila je da joj je kompliment zabavan jer smatra da svaka žena može reći da nije prirodna.

„Mislim da žena može samo jednom da me pogleda i da kaže… ovo je lažno“, rekla je.

Talula je rekla kako je njena vilica koštala 6.662 dolara, da su joj usne „jasno napumpane“, kosa košta oko 1.324 dolara, a trepavice u proseku koštaju 132 dolara.

Čak je istakla da je očigledno imala botoks jer nema bora na čelu.

Dodala je da joj muškarci često, kada je našminkana, daju komplimente zbog prirodnog izgleda kada očigledno nije.

„Muškarci su u fazonu ’nema takvih kao što si ti ovih dana’. Da, jer nas sve prave iglom i je***im skalpelom“, rekla je ona.

Talula je rekla za news.com.au da dobija toliko komplimenata o svojoj prirodnoj lepoti jer muškarci to jednostavno ne shvataju.

„Muškarci zaista ne mogu da naprave razliku između prirodne žene i žene koja je imala estetsku operaciju“, rekla je ona.

Talula je rekla da veruje da muškarci samo vide „lepo“ i kada misle da žena izgleda dobro, pretpostavljaju da je to prirodno.

„Većina slavnih je radila neke promene na sebi kao i žene u pornografiji, a većina muškaraca samo pretpostavlja da žene tako izgledaju danas“, istakla je ona.

Talula je rekla da kad god muškarac bude uporan u tome da kaže da voli prirodnu ženu, ona će ga pitati ko je njegova slavna simpatija da dokaže njenu tvrdnju.

„Oni će imenovati nekoga ko je očigledno nešto radio na sebi, ali oni su prilično neupućeni o tome“, rekla je ona.

Komentari ostalih korisnica TikToka o prirodnoj lepoti zaista su pogodili u srž o tome šta muškarci primećuju na ženama.

„Moj muž je rekao: ’Molim te, nikad ne stavljaj botoks.’ Da sam mogla da podignem obrve kad mi je to rekao, uradila bih to,“ našalila se jedna.

„Oni samo znače da ne nosite senke jarkih boja. Naučila sam da je to jedino što mogu da prate“, rekla je druga.

Komentari su nastavili da se pristižu.

„Muškarci ne vole prirodnu lepotu, oni vole lepotu koja IZGLEDA prirodno“.

„Moj muž ne zna da sam imala botoks; on očigledno ne voli kako sada izgledam, ali mi stalno govori kako je moje lice bez bora prelepo.”

„Dogodilo mi se da su moji muški prijatelji primetili kako ne nosim tešku šminku kao druge devojke. Provodim najmanje 30 minuta dnevno šminkajući lice.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.