U trendu

Jedna dojka joj je četvorka, a druga jedinica, ali ona ne želi da ih operiše (foto)

Čak tri četvrtine žena nije sasvim zadovoljno izgledom svojih grudi, ali Rebeka Bučer ruši stereotipe i, iako su joj leva i desna dojka drastično različite u veličini, ona je naučila da prihvati svoju nesavršenost.

Rebeka radi kao sekretarica u agenciji za nekretnine i uz to se bavi marketingom na socijalnim medijima, a njen put do prihvatanja sopstvenog izgleda i pronalaska samopouzdanja nije bio lagan.

Ova 23-godišnja Britanka pati od tzv. poljskog sindroma, retkog poremećaja rasta zbog kojeg su joj grudi nejednake veličine. Tako joj je jedna dojka odgovara A korpi (jedinica), a druga D korpi (četvorka). Razlika je zaista očigledna i teško je ne primetiti, čak i u široj odeći.

Ali Rebeka je prihvatila svoje nesavršenosti i odbila besplatnu operaciju kojom bi se njena manja dojka ‘popunila’ da odgovara većoj, zbog čega je mnogi smatraju ‘ludom’.

– Jedna moja strana bila je poput planine, druga poput brdašca i bila sam tinejdžerka, naravno da mi je to mi davalo kompleks – priseća se.

Nije mogla da pronađe grudnjak koji joj odgovara, vršnjaci su je zadirkivali, a presvlačenje na časovima fizičkog bilo je noćna mora.

Danas više ne koristi ni umetke da bi popunila grudnjak, već radije nosi sportske grudnjake jer joj pružaju podršku i daju bolji oblik.

– Moje grudi su me naučile da veličina zaista nije bitna i da je svako lep na svoj način – kaže ona.

Ova mlada žena ima podršku svog 22-godišnjeg dečka Kajla i tvrdi da joj je važno da pokaže da je cilj voleti svoje telo onakvo kakvo je, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.