U trendu

Jedno od proročanstava Nostradamusa za 2024. navodno se već ostvarilo: Zastrašujuće šta je pogodio

Nostradamus, poznati francuski astrolog čije su proročanske reči zapisane još davne 1555. godine u tekstu „Les Prophéties“ (Proročanstva), poznat i kao „prorok propasti“, ostavio je nasleđe od 942 stiha, prilično nejasnih, ali navodno sposobnih da predviđaju budućnosti, slično kao i Babi Vangi.

Nostradamusovi sledbenici tvrde da je precizno predvideo terorističke napade 11. septembra i pandemiju COVID-19, pa stoga mnogi sada obraćaju pažnju na njegova predviđanja za 2024. godinu. Među njima su abdikacija kralja Čarlsa III s prestola, opis „pomorske bitke“ i izbor novog pape.

 Neverovatno

Ono što je posebno intrigantno u Nostradamusovim proročanstvima za ovu godinu jeste njegovo upozorenje na pogoršanje klimatskih promena. Tvrdi da će suva zemlja dodatno isušiti, što će rezultirati velikim poplavama. Njegovi sledbenici smatraju da je ovo opisao nedavni zemljotres u Japanu, koji je uzrokovao razoran cunami, odnoseći sa sobom 48 života i izazivajući ozbiljne probleme.

Nostradamus takođe navodi da će kralj Čarls III abdicirati s prestola zbog „upornih napada na sebe i na svoju drugu ženu“, prenosi Klik.hr. Ova predviđanja ostavljaju nas u iščekivanju događaja koji će se odvijati tokom 2024. godine. Hoće li se sva ova proročanstva ostvariti ili će biti tek još jedna zagonetka u nizu, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, srećna 2024. godina!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)