U trendu

Jeziva ispovest: „Dečko s kojim sam 6 godina u vezi mi je zapravo rođeni brat“

Jedna mlada žena je anonimno na Reditu otkrila da je već godinama u vezi sa dečkom koji joj je zapravo brat. Par je vezi čak šest godina, a rekla je da se oseća ‘čudno’ čak i kada priča o tome.

– Upravo sam saznala da sam šest godina u vezi sa svojim biološkim bratom. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom dok ovo kucam. Osećam se čudno. Usvojena sam kao beba, ali sam tek u srednjoj školi saznala za usvajanje – kaže anonimna žena.

Otkrila je da je i njen ‘dečko’ usvojen što je jedna od stvari koja ih je spojila.

– Oboje nismo saznali da smo usvojeni do srednje škole i oboje smo imali sreće što smo dobili dobre porodice. Nisu nas prebacivali od hranitelja do hranitelja. Naš odnos je bio i još uvek je odličan. Od početka smo se dobro razumeli i brzo privukli jedno drugo – dodala je.

Rekla je kako nikada nije upoznala nekoga ko je tako odmah privukao. A razlog zašto se osećala tako prijatno u njegovoj blizini je sada očigledan.

Objasnila je da su u vezi radili sve, od seksa do proslave godišnjica i izgovaranja ‘volim te’. Korisnica Redita bila je devastirana otkrićem istine nakon što uradili DNK test kako bi otkrila svoje poreklo.

– Bila sam uzbuđena da saznam odakle potičemo, ali pre nego što sam uspela da dođem do toga, videla sam da smo dečko i ja zapravo brat i sestra. Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sam sad saznala ovu informaciju i još nisam rekla svom dečku – priznala je.

Iako je bila zatečena rezultatima, to sad ima smisla jer su im mnogi rekli da ‘liče’. Ona se nada da je test pogrešio i da će uraditi i drugi test jer je ipak on ‘ljubav njenog života’.

Ostali korisnici Redita su takođe bili šokirani pričom.

– Ovo nije njihova krivica, ali ne mogu da ostanu zajedno – pisalo je u jednom komentaru, dok je drugi glasio: ‘Sedam milijardi ljudi je na svetu, koja je šansa da se ovo dogodi’, piše Dejli Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)