U trendu

Karanfile vole dominantni: Evo šta omiljeno cveće ima da kaže o vašim osobinama

Simbolika cveća je često fascinantna, jer ne samo da šalje poruku onome kome ga poklanjate, nego dosta govori i o vama. Otkrićete kakvog ste duha, u zavisnosti od toga koji cvet najviše volite.

Ruže

Ako su vam ruže omiljene, vi ste veoma strastvena osoba, ljubav vam je na prvom mestu i predajete se do kraja. Istovremeno, veoma ste diskretni i ne volite da govorite drugima o svojim osećanjima i privatnom životu.

Suncokret

Suncokret simbolizuje radost, energiju i pozitivan pogled na život. Ako ste ljubitelj suncokreta, vi ste vedrog duga i veoma energični. Retko imate negativne komentare i najčešće ste puni razumevanja za druge.

Orhideja

Orhideje se vezuju za grčku boginju ljubavi Afroditu. Osobe koje vole orhideje cene lepotu, ženstvene su i veoma senzualne. Orhideje važe za zahtevno cveće, a njeni ljubitelji su vrlo osetljivi, pa mogu da ih pogode kritike i negativni komentari. Rado borave sami, u svom kutku.

Lale

Ako volite lale, vi ste osoba koju drugi treba da pitaju za savet kada je estetika u pitanju. Kreativni ste, cenite umetnost i volite da pričate o njoj. Komunikativni ste, rado iznosite svoje stavove i branite ih argumentima. Mnogi vas cene zbog komunikativnosti i vedrog duha.

Karanfil

Karanfil se vezuje za autoritet i jake emocije. Ako volite karanfile, vi ste dominantna ličnost, često ste vođa u grupi i vaši predlozi se cene. Strastveni ste i često izražavate veoma jake emocije.

Ljiljan

Ljiljani simbolišu istinu, čistotu i ponovno rođenje. Osobe kojima je ljiljan omiljeni cvet uvek su od poverenja, u svojim željama i namerama su odlučne i ne vole da gube vreme. Ipak, teško opraštaju drugima, a još teže sebi, pa ih prošlost često proganja.

Božur

Božur se vezuje za kreativnost i sanjarenje. Ljudi koji ga vole su veoma plemeniti. Uživaju u tome da pomažu drugima i da budu posvećeni porodici ili bliskim prijateljima. Izgrađuju veoma kvalitetne odnose i cene vernost.

Gerber

Cvetovi gerbera simbolišu ljubav, strast, pobedu i zadovoljstvo. Oni kojima je ovo omiljeni cvet snažno veruju u ljudske odnose, međusobno dopunjavanje i podršku drugih. Vole da prave planove i da posvete pažnju detaljima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.