Kombinacija 5-5 ima posebnu moć: 5. maj je dan izobilja, a ovo morate da uradite da biste privukli novac

Ako verujete u numerologiju, onda verovatno znate da je danas poseban dan koji obeležava moćna kombinacija dve petice.

Maj je mesec izobilja prema numerologiji – maj je 5. mesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je doličan za ispoljavanje želja, posebno 5.5. kada vlada moćan niz 5-5 i donosi energiju koja vas podstiče da svoje vizije i ideje ostvarite.

Na ovaj dan, 5. maja, važno je da zamislite konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje uraditi u 05:05 ujutru ili popodne (17:05). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu.

Odbacite sve ono što je negativno i nepotrebno, oprostite ljudima… Možete bukvalno da očistite svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi neko drugi mogao da dobije ono što mu je potrebno.

Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život – omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

Takođe, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mantalnih blokada i ograničavajućih sistema verovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jeste! Kada radite bilo koji rad na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju da je zadržite za ono što želite.

Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost – aktivno vežbajte zahvalnost za ono što već posedujete i što vas čini srećnim. Kada ovo radite, veće su šanse da privučete blagostanje. Svaki čovek ima na čemu da bude zahvalan, a najpre treba da budemo zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Šta treba da uradite na ovaj dan?

Odvojite malo vremena da zapišete kako tačno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu). Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu!

Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse zavise od vas!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.