U trendu

Komšije joj poručile da je preglasna tokom seksa, imala je genijalan odgovor

Jedna žena iz  Velike Britanije, koja je na Tviteru do nedavno bila poznata po nadimku sharpbyname8 podelila je na tok društvenoj mreži fotografiju rukom napisane poruke koju su joj ostavile komšije, sa zamolbom da prestane da vrišti tokom seksa.

„Možeš li molim te da prestaneš da se oglašavaš kao svinja dok se je**š? Svima nam je dosta toga“, poručili su joj, a ona je imala spreman odgovor koji je nasmejao mnoge.

„Bila sam uverena da zvučim kao one žene u reklamama, ali dobro“, napisala je.

Otkad je poruku objavila na Tviteru, dobila je više od 21.000 lajkova i postala je viralna. Mnogi korisnici stali su u njenu obranu, govoreći kako je vrištanje tokom seksa sasvim opravdano.

„Dok sam živeo u stanu, imao sam komšiju koji bi mi lupao drškom metle u plafon svaki put kad bih imao seks. To me je izluđivalo“, napisao je jedan korisnik u komentarima.

Žena je priznala da joj je zbog čitave situacije bilo neprijatno.

„Koliko god se šalila s tim, svesna sam svega i osećam se posramljeno. Da su me lepo zamolili, sigurno bih pokušala da budem tiša, ali sada ću biti još glasnija“, dodala je.

Mnogi su je podržali u odluci, napisavši da su oni koji se žale zapravo samo ljubomorni na njen aktivni seksualni život.

Objavu je na kraju obrisala i deaktivirala nalog iz nepoznatog razloga, prenosi Miror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.