U trendu

Komšije su svaki dan parkirale 9 automobila na njen prilaz, ali osveta ih je koštala 100.000 evra

Osveta je mnogima način za rešavanje problema, a jedna žena odlučila se da se osveti svojim komšijama i to na sasvim brutalan način. Njena osveta skupo je koštala komšije i malo je verovatno da će se u budućnosti petljati s njom, kako prenosi Mirror.

Neimenovana žena podelila je svoju priču na Reditu. Ispričala je da su komšije, iako su imale sopstveni prilaz, insistirali da svojih devet automobila parkiraju ispred njene kuće.

„Moje komšije imaju ukupno devet automobila parkiranih na ulici“, objasnila je. „Uvek parkiraju dva od tih automobila ispred moje kuće i ne žele da ih pomere cele nedelje. Imamo pravilo da tamo gde živite ne možete da ostavite svoj automobil parkiran duže od 48 sati na istom mestu.“

Njihov prilaz, na kojem ima mesta za četiri automobila, uvek je prazan. „Rekli su mi da ne vole da napune svoj prilaz automobilima jer izgleda neukusno. Više od polovine automobila koje imaju čak ih i ne koriste. Samo ih koriste da osiguraju parking mesta.“

Ipak, ona nije želela da prihvatiti ovako bahato ponašanje bez borbe. Primetila je neke građevinske radove na zadnjem delu kuće svojih komšija. Uočivši priliku da se osveti, prijavila je građevinske radove.

„Uložila sam žalbu Zavodu za urbanizam i obavestila ih da moje komšije verovatno rade bez građevinskih dozvola”, objasnila pa dodala kako posle toga više ništa nije čula od opštine i mislila je da bi to mogao da bude kraj priče.

Ali kako se očigledno procesi birokratije kreću vrlo sporo, i efekat njenih postupaka nije se video još godinu dana.

„Primetila sam da moje komšije ruše svoju drugu jedinicu prošle nedelje. Kružila je priča oko našeg bloka da je tamo gradski inspektor i proverio da li je sve srušeno. Na osnovu materijala i rada koji su uložili u svoju drugu jedinicu, koštala sam ih više 100 hiljada dolara.”

Komentari na Reditu bili su različiti. Mnogi su rekli da je preterala u osveti, dok su drugi predlagali jeftinije načine traženja osvete.

„Slučajno rasipajte seme oko parkiranih automobila svaki dan. Golubovi i galebi ostavljaju izmet posvuda, a da ne govorim da je njihov izmet kiseo i može izgristi boju” komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Morate njihovim automobilima dati malo hlada. Posadite nekoliko stabala belog duda što je bliže ivici trotoara koliko vam je dopušteno. Brzo rastu, a bobice prave ogroman nered, a da ne spominjem ptice koje dolaze da jedu te bobice.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar