Kristini je dečko milioner napravio veridbu iz snova, a onda je usledio šok: Pred svima pokazao fotografije prevare

Italijanski milioner Masimo Segre (64) ovih je dana tema svih domaćih i međunarodnih medija, nakon što je procurio snimak na kojem je osramotio svoju verenicu Kristinu pred 150 zvanica.

Umesto da to bude jedan od najradosnijih dana za ovaj par, pretvorio se u košmar kada je budući mladoženja pred svima je otkrio da ga verenica vara i počeo da pokazuje njene fotografije sa drugim muškarcima.

Segre je nedavno organizovao veridbu sa Kristinom Sejmandi (47) u svojoj vili u Torinu. Pozvao je bliske prijatelje i članove porodice, a potom izveo nešto što je sve, uključujući i mladu, ostavilo u šoku.

„Želim da dam Kristini slobodu da voli. Tačnije, da voli drugu osobu, advokata, do kojeg joj je očigledno stalo više od mene. Draga Kristina, znam koliko si zaljubljena u njega. A znam da ste pre njega bili u vezi sa poznatim industrijalcem. Nemojte misliti da mi je drago što izgledam kao rogonja pred svima vama. Ovo je banalna priča o preljubi, jako sam razočaran i srce mi je slomljeno. Ona je toliko dobra u govorenju istine da nisam mogao da dozvolim da ona jedina objasni zašto večeras prekidam našu vezu“, rekao je on.

Takođe, počeo je da pokazuje fotografije svoje nesuđene žene sa drugim muškarcima. Dok je skrolovao, Kristina se panično okretala, a oko 150 gostiju je gledalo u neverici.

„Draga Kristina, idi na Mikonos sa svojim advokatom. Budi srećna sa njim, sve je plaćeno’, dodao je on.

Čim se govor završio, svetla su se ugasila i Masimo je napustio binu, a snimak je preplavio društvene mreže.

Ko je Masimo Segre?

Segre je računovođa, bankar i finansijski stručnjak. On je poreklom iz Torina, a njegova majka, Franka Bruna Segre, bila je istaknuta ličnost u svetu finansija, pišu strani mediji. Godinama je pratila finansijske operacije Karla De Benedetija, radeći za njega kao računovođa.

Nakon što je njegova majka postala šef Banca Intermobiliare, Masimo je postao njen finansijer, pre nego što je prešao u investicionu kompaniju registrovanu po irskom zakonu. Pored toga što vodi računovodstvenu firmu koja nosi njegovo ime, Masimo Segre je direktor Directa SIM, kompanije za onlajn trgovinu koju je između ostalih osnovao i sam Segre.

Biznismen takođe sedi u upravnom odboru novinsko-izdavačke kompanije Tomorrow i predsednik je Molinette Onlus Research Foundation, neprofitne zdravstvene organizacije koja je nastala na podsticaj njegove majke, koja je bila prva predsednica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.