U trendu

Ljubav osuđena na propast: Otkriveno šta je Čarls rekao Dajani noć pred venčanje

Odnos princa Čarlsa i princeze Dajane već decenijama intrigira javnost, iako je voljena princeza tragično izgubila život u teškoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Informacije o njihovom braku neprestano cure u javnost, koliko god ih kraljevska porodica pokušala da ih zaustavi. Upravo je to slučaj s poslednjim saznanjima o tome šta je Čarls ispričao svojim prijateljima samo nekoliko sati pre nego što se oženio Dajanom, piše Social Gazette.

Novi dokumentarni film pokazuje da je raskid Dajaninog i Čarlsovog odnosa bio neizbežan, s obzirom na reči koje je on sam izgovorio nekoliko trenutaka pre venčanja.

Stepen zadovoljstva koje su Dajana i Čarls imali u vezi „dogovora oko braka“ je upitan, tvrde britanski društveni hroničari, koji smatraju da ni on ni ona nisu bili sigurni da su dobar par pa nisu baš bili entuzijastični oko stupanja u brak.

Nova otkrića pokazala su da je princ Čarls poverio svoje sumnje prijateljima, izrazivši ozbiljnu zabrinutost oko toga može li Dajana biti u braku s njim i hoće li im veza opstati.

Najveća briga mu je svakako bila razlika u godinama, za koju je smatrao da je nepremostiva i zbog koje je Dajanu doživljavao nezrelom. Buduća mlada je u to vreme imala 19 godina, a Čarls 32.

– Ne znam koliko to sve zajedno ima smisla – navodno je rekao bliskom prijatelju, već odeven za svečanost venčanja.

Dajana je pak predosećala da će im zajednički život biti „težak“, iako nju nisu mučile godine, već postojanje Kamile Parker Bouls. Zbog toga je navodno ispitivala Čarlsove najbliže prijatelje, tražeći od njih da joj kažu da li je njegova veza sa Kamilom zaista, nadajući se da će tako doći do istine.

Te su brige samo narasle nekoliko dana pre venčanja, kad je Dajana na stolu Čarlsove sekretarice uočila paket s Kamilinim imenom. Nakon što je tražila da joj pokaže sadržaj paketa, videla je narukvicu sa slovima G i F. To se u bili inicijali imena na Gladis i Fred, nadimke koje su Čarls i Kamila imali jedno za drugo.

Za Dajanu je to bio ogroman udarac, kao i potvrda najgorih strahova žene koja je slutila ne da nije jedina u srcu muškarca koga voli i za koga će se uskoro udati.

Hroničari veruju da je upravo otkriće te narukvice osudilo njihov brak na propast, jer Dajana nikad nije mogla da pređe preko toga, čak ni u trenucima najveće „sreće“ s Čarlsom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.