U trendu

Milijarder pokušao da se podmladi uz pomoć krvi 18-godišnjeg sina: Trošio je 2 miliona dolara na negu

Biohaker koji je u sebe uneo litar krvne plazme svog sina tinejdžera u pokušaju da prkosi protoku vremena podelio je novosti o svojoj „tranziciji“

Brajan Džonson je prošle godine dospeo na naslovne strane nakon što je najavio da će pokrenuti „Project Blueprint“, seriju tretmana čiji je cilj da preokrene njegovo biološko doba i postigne telo 18-godišnjaka.

Proces uključuje strogu vegansku ishranu od 2.250 kalorija, dnevne vežbe, brojanje njegovih noćnih erekcija i podvrgavanje različitim medicinskim procedurama, kao što su redovne analize krvi, prenosi stil.kurir.rs.

Na pitanje o negativnim reakcijama na „prvu multigeneracijsku razmenu plazme na svetu“, kako je tehnološki preduzetnik nazvao ovu proceduru, on je odgovorio: „Mi stvaramo granične uslove i neke stvari označavamo kao normalne, a druge stvari označavamo kao lude. ”

Međutim, prošlog jula, 46-godišnjak je najavio da će „prekinuti“ terapiju jer nije postigao nikakve koristi od nje.

„Izmena mlade plazme može biti korisna za biološki starije populacije ili određena stanja“, napisao je Brajan na platformi X (ranije poznat kao Tviter). „U mom slučaju nema koristi“.

Ipak, tehnološki mogul se i dalje podvrgava drugim tretmanima kako bi imao telo tinejdžera. Kako je najavio na X-u prošle nedelje, misli da proces daje pozitivne rezultate.

Brajan je podelio seriju od tri fotografije iz 2018, 2023. i 2024. koje pokazuju kako se njegov izgled promenio od pokretanja projekta „Project Blueprint“.

„Čak je i moj Face ID zbunjen“, napisao je biohaker uz fotografije, dodajući: „Prelazim…“

Dok ga slika iz 2018. prikazuje sa punijim licem i kratkom crvenkastom kosom, izgleda da Brajan iz 2024. ima izraženiju liniju vilice. Čini se da mu je i kosa, sada tamna, takođe narasla.

U sledećem postu, izvršni direktor je zamolio X korisnike da odgovore na anketu kako bi naznačili u kojoj godini je „doživeo vrhunac“.

Na njegovo zaprepaštenje, pobednička opcija je bila 2018, koja je dobila 51% glasova u poređenju sa 39% ljudi koji su odgovorili da sada izgleda najbolje.

Šanse su da ovaj 46-godišnjak ne smatra ove odgovore tako zabavne, s obzirom na to da navodno troši oko 2 miliona dolara godišnje na finansiranje svoje nege.

Ovo nije prvi put da Brajan obaveštava svoje pratioce o svom eksperimentu.

U novembru je na društvenoj mreži X i napisao: „Stvarno sam mršavio prve godine Blueprint-a i izgubio dosta volumena u licu. Pokrenuli smo projekat Babi Face pre 10 meseci. Kako nam ide?“ Objavu je propratio selfijem u ogledalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.