Mlada na internetu naručila predivnu venčanicu, a dobila kostim za maskenbal (foto)

Pronalazak savršene venčanice za buduće mlade je najvažniji deo venčanja. Zbog toga je sasvim razumljivo da je za odabir one prave često potrebno i mnogo vremena. Lutanje od jednog do drugog salona venčanica može biti i veoma zamorno, pa mnoge neveste pribegavaju jednostavnijem rešenju.

U pokušaju da izbegne gužvu i gubljenje vremena i nerava, jedna žena je odlučila venčanicu naruči preko interneta, a kako to često biva, nije dobila ni približno onome što je naručila.

Zapravo, venčanica je bila toliko loša da je žena na kraju morala da kupi drugu, piše Mirror, a onim što je dobila „pohvalila“ se na Instagramu.

Čitava gornja polovina venčanice bila je toliko prozirna da su se jasno vidjeli jastučići na njenim grudima, a i ostatak venčanice bio je podjednako lošeg kvaliteta, najblaže rečeno.

Jedna osoba se našalila: „Pogledajte s vedrije strane … Upravo si nabavila kostim za Noć vještica ili maskenbal. Prekroji umetke za grudi u oblik školjki, oboji haljinu u zeleno i – možeš biti mala sirena Ariel!“

Na svu sreću, nije dopustila da je ovaj neuspeh rastuži i sve je doživela komično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.