Mladenci od bogatog ujaka dobili veliki iznos na poklon, a onda je stigao „hladan tuš“

Jedna nevesta prepričala je neprijatnu situaciju sa venčanja kada je ujak, koji im je poklonio naizgled velikodušan svadbeni poklon, na kraju ispao poprilična škrtica.

Anonimna mlada za koju se veruje da je iz Australije priču je otkrila na Fejsbuku.

– Nakon venčanja suprug i ja otvorili smo poklone i čestitke. Otvorila sam čestitku od suprugove ujne i ujaka i napisali su nam ček na 300 autralijskih dolara (nešto manje od 200 evra) – počela je nevesta. Bili su prijatno iznenađeni iznosom, ali mislili su da je sve u redu jer ujak dobro zarađuje. A onda…

– Tri meseca kasnije nazvao nas je „velikodušni“ ujak i rekao da je mislio na napiše ček na samo 30 dolara i da je greškom dodao jednu nulu, te da smo mu dužni 270 dolara. Pa ko to radi? – u neverici se pita mlada, koja tvrdi da ujak i njegova supruga nisu u finansijskim problemima.

Majka njenog supruga bila je besna zbog poteza svog brata, prenosi The Sun. – Vratili smo sve jer nismo želeli ni peni od njega – poručila je mlada na kraju.

Mnogi korisnici Fejsbuka podržali su je. – Nemam reči. 30 dolara za svadbeni poklon – od ujaka? Zezate me?! Neki ljudi nemaju srama – napisao je jedan korisnik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.