U trendu

Najbolja prijateljica joj uništila venčanje: „Zašto je morala to baš tada da otkrije“

Deveruše, tradicionalno na venčanjima u Sjedninjenim američkim državama, igraju veliku ulogu. One nisu tamo samo da budu lepe u pažljivo odabranim haljinama, već i da pomognu da ovaj važan dan njihove prijateljice protekne u najboljem redu. Međutim, neke deveruše imaju drugačije planove.

Jedna nevesta se požalila anonimno da joj je jedna od najboljih prijateljica nedavno uništila svadbenu ceremoniju. Shvatila je da nešto nije kako treba kad su ujutru na dan venčanja, kada su ona i deveruše otvorile flašu šampanjca, a jedna deveruša je odbila čašu. “Ona je najveća ljubiteljka zabave među nama pa mi je bilo čudno da odbija šampanjac. Tada nam je rekla da je trudna. Naravno da sam bila presrećna zbog nje, ali bilo je jasno da je sad sva pažnja otišla na nju, a ne na moje venčanje koje sam planirala dve godine”, požalila se.

Ipak, odlučila je pređe preko toga, proslavila je radosnu vest s prijateljicom i nastavila s pripremama za svoj veliki dan. Međutim njene muke su tek počele. Kad je stigao fotograf da napravi seriju fotografija mlade sa deverušama, novopečena trudnica je, umesto da na slikama drži buket, odlučila da miluje svoj stomak. “Nije joj se ni videlo da je trudna. Kad je fotograf zamolio da uzme buket u ruke, rekla mu je – “U redu je, radije bih da ovako stojim”, kaže ova ljuta mlada.

Ostatak dana je, kaže, prošao glatko sve dok nije došao red na zdravice. “Lora je moja prijateljica oduvek, naravno da sam tražila da kaže nekoliko reči. Ustala je, rekla par reči i govor završila sa – “i srećna sam što, kao najbolja prijateljica mlade, mogu da je zamolim da bude počasna kuma mom detetu koje nam stiže na leto 2020.”. S obzirom na to da smo prijateljice toliko dugo, moja porodica bila je presrećna. Zbog nje i njene trudnoće, a ne zbog mene i mog supruga”, kaže nevesta.

Devojka tvrdi da je otada jako ljuta i da ne komunicira previše s dotičnom Lorom koja joj je, nakon svega, rekla da se ponaša kao razmaženo derište i da mora da shvati da se ceo svet ne vrti oko nje.

Razočarana mlada pitala je ostale na toj društvenoj platformi da li smatraju da je ona ispala bezobrazna što ne želi više da bude bliska s tom prijateljicom.

Mnogi su, zapravo, stali na njenu stranu. Smatraju da bi sve bilo u redu da je stala na objavi prijateljica, ali je ovako zaista, pažnju cele svadbe skrenula na sebe. Neke žene su podelile i svoja iskustva i rekle da su one čekale s objavom svoje trudnoće nakon nekih drugih bitnih događaja među porodicom i prijateljima kako bi svako mogao da uživa u svom danu.