U trendu

Namerili se na pogrešnu: Pokušali da ‘preveslaju’ bakicu, ali ovo nisu očekivali

Važan aspekt svake prevare je odabir žrtve. A tu lekciju naučili su i prevaranti iz Vircburga koji su odabrali pogrešnu žrtvu i umesto s novcem završili s rolnama toalet papira i teglom za krastavce.

Detalje neverovatne priče u kojoj su prevaranti izvukli deblji kraj otkrila je policija.

Starija žena javila se jednog dana na telefonski poziv, u kojem su oni s druge strane žice tražili od starice novac jer je njena ćerka navodno izazvala tešku saobraćajnu nesreću i da bi izbegla kaznu mora da donese novac. Jedina mana u toj priči je da starija žena nema ćerku, piše Fenix-magazin.

Starija gospođa odlučila se poigra s prevarantima pa je dogovorila primopredaju nakita i novca. Ali, imala je sasvim drugačiju ideju šta bi mogla da im poturi umesto dragocenosti. Kad je došlo vreme za predaju novca, ona je spakovala toalet papir i teglu za kisele krastavce u torbu i predala ih osobi koja je došla na preuzimanje.

Policija je prethodno bila obaveštena od strane poznanika starije žene. Međutim, nije samo on. Dvojica građevinskih radnika takođe su posmatrali primopredaju i obavestili policiju.

Najviše zahvaljujući ženi koju su pokušali da prevare i koja je osujetila njihov plan, uhapšena su dvojica  osumnjičenih starih 15 i 22 godine. Policija nije navela njihov identitet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar