U trendu

Neće vas koštati ni dinara: Kako da se sjajno opustite, recite zbogom stresu

Osećate li se preopterećeno? Ne brinite, za opuštanje vam ne trebaju skupe aktivnosti. Otkrijte pristupačne tehnike koje će vam pomoći.

Ima li šta bolje od šolje biljnog čaja? Čaj od nane smiruje nervni sistem i ublažava anksioznost. Odlučite se za ovu zdravu alternativu umesto kafe i osetite mir.

Dremanje može biti čarobno! Kratki odmor tokom dana osvežiće vas i poboljšati vam pamćenje. Ali, pripazite da ne dremate predugo i ugrozite noćni san.

Muzika je lekovita za dušu! Opustite se uz omiljene melodije ili zvuke prirode. Otpustite stres i prepustite se zvucima koji vas raduju.

Dnevnik je vaša tajna terapija. Pišite svoje misli i osjećaje kako biste ih lakše izrazili i upravljali stresom. Otkrijte moć pisanja i osnažite se.

Priroda je najbolji lek. Prošetajte kroz park ili šumu i osetite miris svežeg zraka. Pokret i priroda će osloboditi vaš um i dušu.

Stres može biti izazovan, ali uz ove jednostavne tehnike možete ga pobediti. Obratite pažnju na sebe i pronađite vreme za opuštanje, jer vaše zdravlje je najvažnije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.