Odazvali se veliki ljudi: Modrić, Divac, Đukić… pomažu malom Isaiji Pantiću (video)

Isaija Pantić (13), sin novinara Partizanove televizije Željka Pantića, teško je bolestan. Dečak boluje od tumora na mozgu te mu je potrebna hitna operacija u Sjedinjenim Državama, obavestila je službena stranica beogradskih crno-bijelih.

Uzrok tumora prvobitno su mu pogrešno dijagnostikovali i pokazalo se da je on iznimno redak i da ne može da se klasifikuje. Operaciju bi trebao obaviti 26. februara u Dečjoj nacionalnoj bolnici u Vašingtonu.

Porodica je osigurala troškove putovanja i jednomesečnog boravka u SAD-u, ali problem su jako kratki rokovi za uplatu troškova operacije. Tačnije, do ponedjeljka, 19. februara moraju uplatiti 126.713 dolara.

Partizan je pokrenuo humanitarnu akciju kojoj su se priključili i hrvatski fudbalski reprezentativac Luka Modrić, Vlade Divac, Miroslav Đukić, sadašnji trener Partizana.

– Bok, Isaija! Šaljem ti velike pozdrave iz Madrida u ime cijele ekipe i moje osobno ime. Nadam se da si dobro, da se uskoro vidimo na nekoj od naših utakmica. Još jednom, veliki pozdrav i sve najbolje – poručio je Luka na kraju priloženog videa.

1 komentar
  1. GRADJANIN SRBIJE

    Oprosti ISAIJA ja licno nemam novcanih sredstava za pomoc al TI od SRCA SALJEM ZIVOTNU POZITIVNU ENERGIJU DA BUDES HRABAR I DA NASTAVIS SA NAMA DALJE KROZ ZIVOT U STA LICNO VERUJEM DACES USPETI, naravno u ovakvim situacijama nekog netreba posebno isticati , naravno hvala svima sto su se odazvali al nemogu da kroz suze NEPRIMETIM MEDJU TIM VELIKIM LJUDIMA LUKU MODRICA VELIKOG FUDBALSKOG ASA HRVATSCKE REPREZENTACIJE I REALA, A JOS VECEG COVEKA I LJUDINU OGROMNOG SRCA KOJI SE ODAZVAO OVOM HUMANOM APELU NE GLEDAJUCI NI NACIJU NI ZEMLJU NI VERU, NEK DRAGI DOBRI BOG DADNE PUNO SRECE ZDRAVLJA I VESELJA ISAIJI I LUKI MODRICU,MIROSLAVU DJUKICU , VLADU DIVCU…..I OSTALIMA ,,, ps. nema vise one JUGE al uvek na ovim prostorima ce biti VELIKIH LJUDI KOJI IMAJU ZDRAV RAZUM I VELIKO LJUDCKO SRCE ….moje ime je ne bitno u svemu ovome POZDRAV SVIMA SA SRECOM ISAIJA

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike