U trendu

Odazvali se veliki ljudi: Modrić, Divac, Đukić… pomažu malom Isaiji Pantiću (video)

Isaija Pantić (13), sin novinara Partizanove televizije Željka Pantića, teško je bolestan. Dečak boluje od tumora na mozgu te mu je potrebna hitna operacija u Sjedinjenim Državama, obavestila je službena stranica beogradskih crno-bijelih.

Uzrok tumora prvobitno su mu pogrešno dijagnostikovali i pokazalo se da je on iznimno redak i da ne može da se klasifikuje. Operaciju bi trebao obaviti 26. februara u Dečjoj nacionalnoj bolnici u Vašingtonu.

Porodica je osigurala troškove putovanja i jednomesečnog boravka u SAD-u, ali problem su jako kratki rokovi za uplatu troškova operacije. Tačnije, do ponedjeljka, 19. februara moraju uplatiti 126.713 dolara.

Partizan je pokrenuo humanitarnu akciju kojoj su se priključili i hrvatski fudbalski reprezentativac Luka Modrić, Vlade Divac, Miroslav Đukić, sadašnji trener Partizana.

– Bok, Isaija! Šaljem ti velike pozdrave iz Madrida u ime cijele ekipe i moje osobno ime. Nadam se da si dobro, da se uskoro vidimo na nekoj od naših utakmica. Još jednom, veliki pozdrav i sve najbolje – poručio je Luka na kraju priloženog videa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)