U trendu

Osam meseci se dopisivao s devojkom, a pa doživeo šok kada je saznao ko je ona

Mario, profesor fizičkog vaspitanja poreklom iz Milvokija koji već 11 godina živi u zapadnom Londonu, promenio je svoj život nakon raspada braka nakon čega je ostao bez krova nad glavom i nije mogao da viđa svoju decu.

– Teško sam podneo razvod, počeo da se drogiram, bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da vidim svoju decu. Morao sam nešto da promenim. Kasnije se pojavila i Hana – ispričao je Mario i dodao da je Hanu upoznao preko aplikacije za upoznavanja.

Objasnio je i da je u tokom osam meseci dopisivanja pokušao uživo da upozna ‘Hanu’, ali da bi ona uvek u poslednji čas odustala. Postao je pomalo sumnjičav pa je kontaktirao voditelje emisije ‘Catfish’ u nadi da će je oni uspeti da je pronađu.

Uba Batler i Džuli Adenuga započeli su istragu i na kraju otkrili da je ‘Hana’ zapravo Kortni – Mariova cimerka i bivša prijateljica s povlasticama koja je ludo zaljubljena u njega.

Kortni, koja je i Mariova poslovna partnerka, na aplikaciji za upoznavanje se koristila fotografijama žene s Novog Zelanda. Uspeli su da dođu i do te žene, a ona nije imala pojma da neko koristi njene slike.

– On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već skoro pet godina. Želela sam da vidim kako bi bilo biti njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega – ispričala je Kortni.

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hana zapravo Kortni. Dodao je i kako zna za njenu ljubav prema njemu.

– Volim Kortni kao prijateljicu, kao člana porodice, ali to je to. Ne bi išlo dalje od toga –  rekao je Mario.

Uprkos izdaji, Mario je oprostio cimerki, pa su nastavili da žive zajedno i zajedno vode posao kao prijatelji, piše Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.