U trendu

Ovaj TikTok trik je najbrži način kako da oljuštite šargarepu – i stvarno deluje (video)

Tik-Tok je prepun inspirativnih videa s receptima, ali i savetima iz bilo koje sfere kako bismo vam olakšali procese i uštedeli vreme.

Priznajemo, neke od njih smo isprobali, a neki su još na čekanju. Ipak, valja na vreme i proceniti šta bi moglo za vas biti korisno, a šta ne.

S obzirom na aktualne vrućine, ali i na to da u ishranu pokušavamo da uvrstimo što više voća i povrća, u potrazi za brzim letnjim receptima naišli smo na jedan baš cool trik koji se može praktikovati u svako doba godine.

Radi se o triku koji pokazuje kako što brže oljuštiti šargarepu.

@tipsandtrickswithq

#cookinghacks #kitchenhacks #lifehacks #tipsandtricks #lifetips #hacksoflife #cooktok #didyouknow #kitchen #ReasonForBooking #kitchengadgets

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Prema TikTokeru @TipsandTrickswithQ, ljuštenje velike količine šargarepe ne bi trebalo da bude tako zastrašujući zadatak. I očigledno je sve do vašeg zgloba i kako rukujete priborom.

Naime, video prikazuje kako se ljušti šargarepa tradicionalnom ljuštilicom. Ali videćete u snimku kako ćete je oljuštiti brže i efikasnije pomerajući ljuštilicu napred-natrag bez podizanja sa šargarepe.

Šta mislite, da li je možda ovo biti najbrži (i najlakši) način guljenja šargarepe? Ako nameravate da napravite jelo koje se temelji na šargarepi, kao što su salata sa začinjenom šargarepom ili kolač od šargarepe, ovaj trik će vam sigurno skratiti vreme pripreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar