U trendu

Ovako ćete razotkriti preljubnika u sekundi: „Poslao mi je fotografiju i znala sam da me vara“

Sve je jasnije da je tehnologija „pogubna“ po preljubnike, a poslednji slučaj podeljen na društvenim mrežama izazvao je ogromnu buru.

Jedna devojka koja je uhvatila svog dečka u prevari ispričala je nedavno svoju neverovatnu priču na „TikToku“.

@serenakerrigan

Looks like you have some company 👀

♬ Oh No – Kreepa

Serena Kerigan objavila je na svom nalogu kratki snimak iz koji je napisala: „Kad čovek s kojim se zabavljate kaže da vam nedostaje, ali vi onda kliknete na „sliku uživo“.

Izgleda da je neimenovani dečko poslao „sliku uživo“ koja je u zapravo kratki video umesto nepokretne fotografije. Kad se pogleda inicijalna fotografija vidi se krevet u hotelskoj sobi sa plišanim jagnjetom na jastucima, ali kad se klikne na snimak vidi se druga žena koja skače na krevet.

Video je pregledan skoro 12 miliona puta otkako je objavljen, a neki pratioci su u komentarima doveli u pitanje istinitost priče.

– Ovo je TikTok, lažan je 95 odsto – naveo je jedan korisnik.

Ostali su, međutim, komentarisali situaciju, navodeći slične situacije koje su se njima dogodile.

– Momak sa kojim sam se zabavljala otišao je na put, zatražila sam mu sliku. Kad sam kliknula na uživo, neko u automobilu je pitao: Jesi gotov? – navela je jedna korisnica „TikToka“.

– Dečko s kojim sam se zabavljala uradio je isto, na ‘uživo’ mi je iskočila Bambl notifikacija – napisala je druga. „Bambl“ je aplikacija za upoznavanje parova onlajn.

Drugi korisnici su upozorili žene da ne govore o tome ako žele da uhvate momke u preljubi.

– Voleo bih kad bi žene prestale da razotkrivaju ove trikove jer će sada muškarci znati za to – istakao je korisnik TikToka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.