U trendu

Prosidba iz bajke: Devojka u šoku gledala likove na bioskopskom platnu (video)

Li Lečer iz američke države Masačusets ozbiljno se potrudio da njegova prosidba bude jedna od najromantičnijih ikada. On je želio da se njegova devojka u tom trenutku oseti kao prava princeza pa je zaprosio pomoću Diznijevog klasika „Uspavana lepotica“.

Romantična prosidba izvedena je uz odobrenje kompanije „Dizni“, a Li je šest meseci mukotrpno radio na animaciji poznatog crtanog filma kako bi svoju dragu, Suti Dejvid i sebe nacrtao u sceni crtaća kada princ Filip poljupcem budi princezu Auroru.

Celi događaj dogodio se u jednom bioskopu tokom projekcije čuvenog animiranog filma iz 1959. godine, a Li je na projekciju pozvao njihove porodice i prijatelje.

Devojka je šokirano gledala likove na platnu koji su neverovatno ličili na nju i njenoga budućeg verenika.

Animatori su prikazali princa Filipa, koji je dobio Lijev lik, kako poljupcem budi svoju dragu iz čvrstog sna, a zatim se okreće prema publici uz osmeh „od uva do uva“ i pokazuje kutijicu s dijamantskim prstenom.

Simpatični preokret nastaje u trenutku kada Li na platnu baca kutijicu uvis kako bi je pravi Li uhvatio, a zapravo mu je dobacio neko od pomagača iza platna, prenosi Klix.ba.

„Nemam svakog dana priliku da zaprosim svoju srednjoškolsku ljubav. Zato želim da uživam u svakom trenutku. Volim te svim srcem, sa svim srčanim komorama, pretkomorama i  zaliscima. Hoćeš li živeti srećno sa mnom do kraja života?“ rekao je na kolenima simpatični mladoženja u svojoj prosidbi. Takođe je objasnio da je povod za šalu o delovima srca taj što je njegova verenica kardiolog.

Suti je sa zadovoljstvom pristala, a tek kada se okrenula, videla je da je bioskopska dvorana ispunjena njima dragim ljudima.

Snimak prosidbe već broji nekoliko miliona pregleda, a naročito su dame oduševljene ovom originalnom idejom i uglavnom su složne da je lestvica posle ovog visoko podignuta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar