U trendu

„Sa koliko njih me je varala“: Mislio je da ima brak iz snova, a onda je video ženin Fejsbuk

Set Megov, 33-godišnjak iz Valdoste u SAD-u, verovao je da je u braku iz bajke sa svojom ženom iz snova, ali ceo svet mu se srušio u trenu kada je pogledao Fejsbuk svoje supruge. Shvatio je da je njegova idilična porodica obična laž.

beach portrait 2013 #selftimer #titusfunnyface

Posted by Crissy Megow on Thursday, June 6, 2013

Naime, jedne večeri ugledao je upaljen računar sa otvorenim Fejsbuk profilom supruge Krisi. Nešto mu nije dalo mira i krenuo je da proverava njene poruke.

Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najcrnjem scenariju – supruga ga je verala, ali ne s jednim muškarcem, već sa više njih.

Pred očima mu je proleteo njihov desetogodišnji brak, rođenje četvoro dece… Prisetio se kako su osam godina živeli lepim porodičnim životom, bili su srećni, barem se tako njemu činilo.

Međutim, poslednje dve godine Krisi kao da više nije bila onakva žena kakva je bila pre, promenila se. Komunikacije među njima je nestalo, ostajala je napolju sve duže, ponekad celu noć nije došla kući.

Među porukama na Fejsbuku bilo je i onih po kojima je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu dana. Bio je slomljen. Svoje iskustvo opisao je na blogu Love What Matters.

“Ja sam samo dečko koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dve koje su bile kao iz pakla”, napisao je.

Pokušavao je da shvati zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije i jer je počela s nekim lakšim zavisnostima, nije spomenuo je li se radilo o alkoholu ili lakšim drogama. Prisetio se kako su se upoznali.

“Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i poverenjem. Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno… Dobili smo četvoro divne dece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima”, ispričao je.

“Nakon osam godina i četvoro dece; Stevi, Nele, Titusa i Olive, počeo sam da osećam da nešto nije u redu. U početku sam verovao da je to zbog stresa na poslu, puno dece i nove kuće. Pokušao sam s njom da sednem i razgovaram, ali to je bilo izuzetno teško. Zanimalo me je kuda odlazi noću, no ona je izbegavala da odgovori”, nastavio je.

Počela je, kaže, sve duže da ostaje, a potom se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama. Uveravala ga je da je ‘zaglavila s prijateljima’.

“Pokušavala je da prikrije tragove. Kod kuće je zaključavala telefon, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izveštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, no tada sam još imao poverenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničim bez veze. Ali, nije bilo tako”, rekao je.

group shot at wild adventures

Posted by Crissy Megow on Wednesday, April 10, 2013

Kaže da ga je najviše zabolelo kada je shvatio da s ljubavnikom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, nije samo zbog seksa, već se i zaljubila u njega.

“Dala mu je svoje srce, to me najviše zabolelo. Kad se samo setim koliko sam joj verovao i trudio se da joj olakšam život. Dizao sam se po noći i nosio naše bebe na grudima, potom ih držao da podrignu i stavljao ih nazad na spavanje. Pazio sam da se ona odmara. Ja sam bio onaj koji je rintao u skladištu, utovarivao sam kamione da bih prehranio porodicu dok je ona završavala studije. Osećam se izdano i slomljeno”, prisetio se.

“Rekla mi je da sam ja dobar čovek ali da je ona ta koja se promenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom te da to savetuje i meni. Sada su mi deca prioritet u životu”, dodao je.

Njegova sad već bivša supruga je na Fejsbuku promenila status i navela je sada u vezi sa ženom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.