U trendu

Samo će genijalac uspeti da raščisti ovu saobraćajnu gužvu za 10 sekundi

Situacije iz testova za polaganje vožnje čak i najiskusnijim vozačima ponekad mogu da predstavljaju problem. A da ne pričamo o svakodnevnim gužvama i problemima sa kojima se susrećemo dok vozimo automobil ili kao pešaci. Zato smo za vas danas pripremili jednu ne tako realnu, ali zanimljivu situaciju sa jedne raskrsnice gde je sedam automobila napravila pravu pometnju i ne mogu nikako napred. Vaš zadatak je da otkrijete koji automobil treba da se pomeri kako bi se ova gužvu na putu.

Znamo da bi dodavanje vremenskog ograničenja moglo dodati više uzbuđenja ovom izazovu, ali u tome je i draž ovakvih logičkih zadataka.

Pažljivo pogledajte sliku ove saobraćajne gužve: sada pokušajte da pogodite koji auto treba pomeriti da se ona raščisti, i za to imate rok od nekoliko sekundi. Vreme počinje sada: 1, 2, 3..

Korisnici interneta pomučili su se da bi otkrili šta je pravi odgovor ove ilustracije. Možda ste i vi zbunjeni. Ali duboko udahnite i pokušajte još jednom da pronađete pravi odgovor.

Pošto je rešavanje ove slikovne slagalice neverovatno izazovno, mi ćemo vam otkriti rešenje ovde! Prevucite nadole da biste otkrili odgovor!

Ako niste uspeli da dođete do tačnog odgovora, nemojte se obeshrabriti. Redovno vežbanje mozgalica i logičkih zadataka može poboljšati vaše veštine zapažanja i rešavanja problema.

Potrebno je pomeriti treći auto i gužva na ovoj raskrsnici će se momentalno raščistiti.

Da li ste uspeli da dođete do tačnog odgovora? Pišite nam u komentarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar