Savet za pripremu mesa koji je zgrozio internet (video)

Krajnje užasan kulinarski savet za pripremanje junetine postao je viralan nakon što ga je vrlo samouvereno podijelila jedna TikTokerka.

Naime, ona je objavila video u kojem je mrcvarila mleveno meso dok ga je ispirala i cedila do besvesti.

@eemilydharperr

Another kitchen tip for you 😊 #ThinkingAbout #HouseTour #cooking #fyp #foryou #viral #kitchentip

♬ Spongebob – Dante9k

“Dopustite mi da vam pokažem šta sam naučila pre nekoliko godina”, napisala je uz snimak koja prikazuje kako u tiganj ubacuje sirovo mleveno meso koje potom počela meša i lagano prži. Kada je meso otpustilo tečnost i poprimilo slatkastu boju, usledilo je nešto sasvim neočekivano.

“Sva ova mast je odvratna, zato je se rešite!” napisala je amaterska kuvarica, a meso je stavila u cediljku pa ga dobro isprala pod mlazom vode. Nakon toga vratila ga je nazad u tiganj i na ringlu.

“Pogledajte sad razliku!” rekla je pokazavši na izmrcvareno meso koje je ličilo na suvu pseću hranu.

Njen video pregledan je više od 4,6 miliona puta pa je ubrzo počeo da se deli i na drugim društvenim mrežama. Očekivano, odmah su pale su brojne uvrede na njen račun..

Neki su išli toliko daleko da su je nazvali psihopatom i drugim pogrdnim imenima, pa je jadna TikTokerka isključila opciju komentarisanja svojih objava.

“To mora da je najbljutavija i najsuvlja junetina na celom svetu”, “Toliku masnoću je pustila niz odvod? Pitam se je li uštedela dovoljno da plati vodoinstalatera”, “Čoveče, ja sam vegetarijanac, ali ispiranje mlevene junetine je odvratno”, samo su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.