U trendu

Simbol sreće i uspeha: Stavite jednu sitnicu u novčanik i nikada nećete morati da brinete o novcu

Nosite ovo u novčaniku da biste privukli novac i sreću u svoj život

Svi se vezujemo za neke naše amajlije, posebno za one za koje verujemo da nam donose sreću. Neki od njih su kristali za obilje, kao i kineski novčići, ili, recimo, figura žabe koja, prema kineskoj tradiciji, donosi priliv novca.

Međutim, vekovima jedan simbol služi za nešto pozitivno i moćno, a reč je o znaku beskonačnosti.

U pitanju je jedan od najstarijih simbola, a koristi se u mnogim kulturama. Smatra se da donosi pozitivan podsticaj na energiju, a posebno značenje ima kada ga nosite kao privezak na narukvici ili crvenom koncu.

Ovaj simbol se koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U Feng šuiju simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu.

Prema Feng šui stručnjacima u stanju je da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti. Postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na komadiću papira i nositi ga u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i priliv novca. Možete ga ukrasiti, nacrtati omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat.

Ako često crtate ovaj znak u svom planeru ili rokovniku to može dovesti do uspeha, a ukoliko ga istaknete u spavaćoj sobi ojačaće energiju ljubavi između partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.