U trendu

Šokantno: Ostavila muža, pa se udala za – svekra! (foto)

Erika Kigl, 31-godišnja žena koja se udala za bivšeg svekra koji je od nje stariji 30 godina, tvrdi da je uprkos razlici u godinama pronašla svoju srodnu dušu.

Svog sadašnjeg supruga Džefa (60) upoznala je kada je imala samo 16 godina. Družila se s njegovom poćerkom, a kasnije je bila u vezi s njegovim posinkom Džastinom koji joj je postao prvi suprug.

Nakon nekoliko godina, kada su brakovi počeli da im se raspadaju, pronašli su utehu jedno u drugom. Erika je 2011. prolazila kroz težak period s Džastinom, a neočekivana potpora bio joj je očuh tadašnjeg supruga.

Posted by Jeff Quiggle on Monday, August 19, 2019

Pokušala je da se odupre svojim osećanjima, ali 2017. oboma su se raspali brakovi. Erika nije želela da povredi bliske osobe, ali Džef joj je priznao ljubav 2017. godine i tada su odlučili da svojoj vezi pruže šansu.

Sada su u braku i imaju dvogodišnju kćerkicu Breksli, a bivši supružnici dali su im svoj blagoslov.

„Ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti“

„Zvuči skandalozno, ali nismo mogli da krijemo tu ljubav. Uprkos svemu, naša veza je sada savršena. Džef ima mladu dušu, dok je moja stara. Smeje se kad to kažem, ali sve je ispalo kako treba. Moj bivši suprug Džastin je pun razumevanja. U dobrim smo odnosima. Više nema mržnje između nas. Razgovaramo o našem sinu i nastavili smo sa svojim životima“, otkrila je Erika za „Mirror“.

Džastin je bio prijatelj njenog brata i za njega se udala kad je imala 19 godina zbog pritiska porodice. No, jednostavno su bili previše različiti i ubrzo su počeli problemi koje ni dete nije moglo da spasi.

„Vodila sam duge razgovore s njim o tome da ne želim da ga povredim, ali sam pokušala da mu objasnim kako je moja i Džefova ljubav jednostavno prejaka“, prisetila se Erika i dodala da joj je Džastin na kraju rekao da „ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti“.

Džef joj je krajem 2015. postao rame za plakanje, a godinu dana nakon toga raspao se i njegov brak. Zaprosio je Eriku samo nekoliko nedelja nakon useljavanja u zajednički dom. Ubrzo su saznali da će dobiti dete i venčali su se.

„Jednostavno smo se vrlo brzo zbližili. Odgovaramo jedno drugom“, zaključio je Džef, prenosi net.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar