U trendu

Šokirala se kad je videla kako njen partner pere veš: ‘Ima li to vama smisla?!’

Jedna je žena nedavno anonimno na Mumsnetu podelila svoju dilemu oko ‘pravilnog načina pranja veša’ pa je ispričala da njen partner rublje pere na potpuno drugačiji način nego ona, zbog čega je druge korisnice pitala koji je, po njihovom mišljenju, ispravan.

– Ko je nerazuman, ja ili moj partner? Kad ja stavljam veš u mašinu, najprije pregledam svaki komad i otprilike zapamtim šta sam sve stavila za pranje, u slučaju da me neko pita na primer: ‘Gde su one moje crne pantalone?’… – objasnila je.

Rekla je i da je njen partner sebi taj posao olakšao tako što veš samo podeli na beli i šareni, a onda odabranu gomilu odjednom ugura u veš mašinu, umesto da stavlja ‘komad po komad’.

– On misli da to ima smisla ali ako ga pitam na primer „Jesu li moje crne pantalone unutra?’, neće naravno znati. Sve što zna je da je u mašini gomila tamnog ili belog veša! – objasnila je.

Suprotno njenim očekivanjima, druge su mame uglavnom zauzele partnerovu stranu, mahom komentarišući da ‘nemaju vremena da pregledaju svaki komad i pamte šta su tačno stavile za pranje’; važno je samo, kažu, da se veš ubaci u mašinu, bio on crn ili obojen.

– Ja zaista nemam vremena da se zamaram se time čija majica je u mašini… Ionako je pranje gotovo za sat vremena pa koga zanima neka pogleda. Ne vidim nikakav smisao pregledavanja svakog komada pre pranja ako je veš već sortiran po bojama – odgovorila joj je jedna žena u komentarima, a prenosi Miror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar