U trendu

Šta o muškarcu govori mesec njegovog rođenja: Evo kada se rađaju najbolji očevi i muževi

Evo šta mesec rođenja govori o vašem izabraniku

Astrolozi tvrde da mesec rođenja mnogo govori o karakteru muškarca i njegovim navikama.

1. Muškarac rođen u januaru: Muškarci rođeni u januaru imaju neverovatno jaku volju. Oni su prirodne vođe sa zadivljujućim analitičkim veštinama. Takvom čoveku se može verovati, jer je direktan i ne zna da laže.

2. Muškarac rođen u februaru: Ovi muškarci su i snažni i osetljivi. Iako su zabrinuti za svoju budućnost, brzo razmišljaju i donose odluke brzinom munje. Oni znaju kako da zarade za život.

3. Muškarac rođen u martu: Muškarac rođen u martu uvek teži najboljem. Ima dobro razvijen intelekt. Ne voli avanture, ali ako je vešto motivisan, neće mu smetati da proširi svoje poglede i iskustva.

4. Muškarac rođen u aprilu: Muškarce rođene u aprilu odlikuju ljubaznost, marljivost i pažnja prema detaljima. Oni sebi postavljaju ozbiljne ciljeve i pre ili kasnije ih ostvaruju.

5. Muškarac rođen u maju: Čovek rođen u maju misli i deluje brzo. Postoji samo jedan problem: najmanji neuspeh, a on može izgubiti svako oduševljenje uzrokom. U isto vreme mogu se nasmejati svojim greškama i odani su kritikama.

6. Muškarac rođen u junu: Muškarci rođeni u junu ne pridaju veliku važnost mišljenjima drugih. Oni znaju svoje snage i ne trebaju im potvrde lične vrednosti od drugih. Iz istog su razloga retko ljuti i ne znaju šta je zavist.

7. Muškarac rođen u julu: Oni koji su rođeni u julu su vrlo mirne naravi. Ove muškarce privlače veze u kojima partneri mogu zajedno rasti i razvijati se.

8. Muškarac rođen u avgustu: Ti su muškarci uzorni muževi i sjajni partneri. Oni samo obožavaju svoju decu i daju im svu svoju ljubav. Obično su takvi muškarci obučeni do te mere, mrze rutinu.

9. Muškarac rođen u septembru: Muškarci rođeni u septembru nastoje biti primer drugima, posebno porodici i prijateljima. Oni su društveni, a u teškim situacijama uvek slušaju svoj unutrašnji glas.

10. Muškarac rođen u oktobru: Oni misle svojom glavom, a ne srcem. Ponekad im je teško da se usredsrede. Međutim, iskreni su u svojim emocijama i odani.

11. Muškarac rođen u novembru: Ljudi često koriste sledeće reči za opisivanje muškaraca rođenih u novembru: fleksibilnost, ozbiljnost i predviđanje.

12. Muškarac rođen u decembru: Ti su muškarci zahtevni, ali pozitivni i snalažljivi. Monotonija je za njih poput smrti. Žude za postizanjem visokog statusa u društvu i vole da se kreativno izražavaju. Novac retko predstavlja problem ovim ljudima jer imaju mnoge veštine koje nude svetu, prenosi Pult24info.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar