U trendu

Šta ste prvo zapazili na slici otkriva nešto veoma važno o vama

Ono što vam je prvo privuklo pažnju na slici otkriva kako reagujete u stresnim situacijama. Šta ste prvo zapazili?

1. Lisica

U većini situacija držite kontrolu nad svojim osećanjima i niste podložni impulsima. Savršeno ste uravnoteženi. Čak i kada vam životni izazovi „pomeraju tlo pod nogama“, ostajete mirni i spremni da se suočite sa svim problemima.

U situacijama kada vam se budućnost čini neizvesnom, trudite se da ostanete smireni i da prihvatite promene u životu. Veoma retko reagujete impulsivno.

Spremni ste da se suočite sa svim životnim olujama, ali ne dozvoljavate da vam bilo šta naruši unutrašnju energiju, prenosi Novi.ba.

2. Žensko lice

Vaš um je čist i gotovo da nema događaja koji vas može dovesti u stanje drame. Niste rođeni sa ovim darom, već ste ga naučili iz iskustva.

Trudite se da ne brinete o stvarima koje su van vaše kontrole. Imate veliku moć da emocije usmerite na dobre stvari, a kada ste pod stresom, pomažu vam kreativni projekti, meditacija i joga.

3. Ptice

Vi ste vulkan emocija i dopuštate da vas svaka situacija uznemiri. Često ste zabrinuti i uplašeni zbog problema koji se još nisu dogodili. Svaka sitnica vas može uznemiriti i otežati vam kontrolu nad emocijama.

Pokušajte da tehnikom opuštanja napravite emocionalnu ravnotežu – meditirajte, provodite više vremena u prirodi, slušajte muziku.

Pronađite način za ublažavanje stresa, ali nikako ne potiskujte emocije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar