U trendu

Šta vas kroz život vodi, srce ili pamet: Test ličnosti od par sekundi vas najtačnije opisuje

Otkrićemo vam tajnu, veliki je broj onih koji na prvi pogled vidi samo jednu životinju!

Testovi koji se baziraju na „dekodiranju“ optičkih iluzija datirajujoš od davnina, a poslednjih godina su izuzetno popularni među korisnicima Interneta i društvenih mreža.

Još krajem 19. veka je prvi put predstavljen test sa slikom na kojoj su i/ili patka ili zec, a psiholozi širom sveta su pokušavali da otkriju zašto većina ljudi uspeva istovremeno da vidi samo jednu od te dve životinje.

Ovaj noviji test ima iste životinje kao „zadatak“, ali ono što otkriva se razlikuje.

Šta je prvo što ste uočili na ovoj slici?

Ako ste videli patku

Velika je verovatnoća da se vaš život sastoji od emocionalnih impulsa. Često imate brze promene raspoloženja i skloni ste naglim odlukama.

Skoro u 90 odsto situacija odlučujete „srcem“ a ne „glavom“. Imate izraženu intuiciju, a kad se desi da ste nekoga pogrešno procenili, duboko patite zbog toga.

Ako ste videli zeca

Za vas važi ono „dva put meri, jednom seci“. Ne delate ako prethodno niste razmotrili sve posledice svake akcije. Logika vam obično zauzima prvo mesto u životu, mada to ne mora nužno značiti da ste hladna i neosetljiva osoba.

Gajite duboka osećanja, ali vaša velika prednost jeste što se ne „trošite“ uzalud. Nećete gubiti živce i vreme na nekoga ko vas ne zaslužuje.

Ono što je zanimljivo kod ovog testa jeste što daleko veći procenat ispitanika vidi samo patku. Zeca prepoznaju tek kad im se ponudi kao rešenje…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.