U trendu

Stravično: Devojka umrla tokom OPASNE seksualne igre preko kamere (video)

Houp Barden (21) iz engleskog grada Stafordšajera umrla je tokom seksualne igre gušenja preko veb-kamere.

S druge strane kamere bio je vlasnik paba koji joj je rekao tokom njihove internetske “igre uloga” da samu sebe guši šalom što je na kraju koštalo života. On uopšte nije pozvao pomoć. Njena majka, Kati Barden, tvrdi da ju je samo “ostavio da umre”.

Houp je bila na završnoj godini studija iz područja zdravstva, a skidanjem pred kamerom bavila se kako bi obezbedila dodatni džeparac. Njeno beživotno telo pronašla je njena cimerka sa kojom je delila stan.

Do tog vremena, Džerom Dangar, vlasnik paba se izlogovao sa servisa veb kamere. Taj 45-godišnjak platio je 21-godišnjakinji da tokom tri meseca demonstrira “ponižavajući i opasan seksualni čin”. Uhapšen je zbog sumnje za ubistvo nakon što ga je policija Stafordšajera pratila.

Ali, optužnica nije podignuta jer je Dangar umro u aprilu. U međuvremenu je služio posebnu kaznu za posedovanje ekstremne pornografije.

Houpina majka je ogorčena jer slučaj njene ćerke neće ništa promeniti u “industriji” skidanja pred kamerom jer su devojke izložene nasilju i poniženju. Detektiv inspektor Džon Kili rekao je da je Dangarova smrt na kraju sprečila tužioce da ga optuže u vezi sa Houpinom smrću kao rezultat seksualnog igranja uloga.

“Ova vrsta seksualnih aktivnosti na internetu izuzetno je opasna, a opasni zahtevi koje je Dangar stavio na Houp doveli su do njene smrti”, kaže Kilti.

https://youtu.be/cPnxK4RLQzM

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)