Strogim roditeljima rekla da je zatrudnela od „sedenja u krilu“ (video)

Jedna devojka je objavila da je taman završila prvu godinu na fakultetu kada je otkrila da očekuje dete. Ali, obzirom da ima vrlo stroge roditelje, postala je pomalo kreativna u načinu objašnjavanja kako se sve tačno dogodilo, prenose mediji.

Šaljivo objašnjenje pronašla je na Internetu i podelila ga sa svojim pratiocima na TikToku. Lažno objašnjenje sugeriše kako dugmad na pantalonama, otvoreni prozor i maslačak mogu da doprinesu začeću.

– Možete li zatrudneti sedeći u krilu svog dečka? 100% i evo kako – počinje njen videozapis.

U nastavku su objašnjava i kako.

– Sedite na svom momku, gledate se licem u lice, on nosi farmerke, a dugme puca. Proizvođač farmerki je pogrešio, ostavio je previše prostora između dugmadi. Prostor je dovoljno širok da vrh penisa izviri iz hlača. Vaš dečko ne nosi donji veš, a vi to niste znali. Prozor u dnevnoj sobi je malo otvoren, jer je proleće, a onda uleti latica maslačka. Vaš je dečko alergičan i kine. 00008 posto muškaraca doživi orgazam prilikom kijanja, a on je jedan od tih muškaraca – govori se u ostatku snimka.

@juyoungkang

Got pregnant after 1 year in college🥴Welp I’m 23 weeks now and they are very supporting #pregnancy

♬ original sound – Juyoung Kang

Video je prikupio više od 26 miliona pregleda.

Hiljade ljudi komentarisalo je njen isečak i bili su impresionirani detaljnim lažnim objašnjenjem.

Ipak, uprkos scenariju koji je očigledno preteran, istraživanja su pokazala da muškarci kišu kad su seksualno uzbuđeni, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.