Sumnjao da ga žena vara, pa proverio dronom i otkrio okrutnu istinu (video)

Sumnjičavi suprug Džon Konsiljo odlučio je pre par godina da se posluži dronom kako bi se uverio da li ga supruga vara, da bi se na kraju suočio s okrutnom istinom.

Snimak prikazuje automobil koji dolazi na parking, zaustavlja se, a zatim u njega ulazi njegova supruga, prenosi Večernjilist.

„Poslednjih nekoliko nedelja češće su je zvali da ranije ide na posao, a onda me je neko pozvao i rekao mi da se nešto dešava. Pokušao sam da je pratim nekoliko puta pre toga, ali oba puta je otišla na posao, tako da nisam siguran da li je dobila dojavu ili jednostavno nisam imao sreće. Zato sam podigao dron i to je uspelo. Sva pitanja koja imate postavite u komentarima. Hvala“, napisao je nesrećni suprug pored video snimka koji je okačio na Jutjub.

Svoje sumnje Džon je potvrdio kada je primetio da se njegova supruga, pre ulaska u automobil, naginje kroz prozor vozila i romantično pozdravlja nepoznatog muškarca.

„Treba izgledati lepo za muškarca s kojim ćeš prevariti supruga“, rekao je ljutiti Džon na snimku, komentarišući da je supruga popravljala kosu kako bi bolje izgledala.

„Znam da ne mogu da krivim samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman da ga ubijem. Čekao sam par dana da se smirim i onda postao očajan. Najviše brinem zbog svoje dece“, rekao je.

Sumnju o ženinoj neveri pokrenuo je Džonov poznanik i predložio da dronom pokuša otkriti istinu.

Konsiljo je tada, kako prenosi news.com.au, podneo zahtev za razvod braka. Par inače ima dvoje dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.