U trendu

Tesla: Ovo su najveće ljudske zablude

Prvo mesto

Na prvom mestu su ljudske zablude o svemiru koje, što je najčudnije, ne potiču iz starog ili srednjeg veka, nego naprotiv iz modernog doba.

To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum, bez energija i materije u najvećem svom delu, osim planeta, zvezda i sitnih svemirskih čestica.

One su kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog nadobudnih naučnika koji su donosili zaključke, bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Drugo mesto

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti i time automatski neznanje i zabluda o načinu uklanjanja bolesti.

Ona je druga po značaju, a prva po proširenosti, zbog nemerljivih grešaka nauke odnosno medicine koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Treće mesto

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čoveku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovek je samo zagrebao mogućnosti korištenja pomoću energija kroz električnu, toplinsku, energiju sunca i vetra, dok je ostalo netaknuto, potpuno nepoznato.

I što je najgore, o tome se ni ne razmišlja kao ni o korištenju mnogobrojnih energija koje su u stanju pomoći čoveku u gotovo svim sferama ljudskih interesa koje bi mogle preporoditi Zemlju i celu ljudsku civilizaciju!

Napišite komentar