U trendu

Uvek držite ovo u novčaniku i novac će da vam kaplje kao kiša, mnogi su isprobali!

Sudeći prema nekim verovanjima, ove stvari privlače finansijsko blagostanje. Novac nije preduslov za sreću, ali se mnogo manje stresno živi kada smo finansijski obezbeđeni. Privucite novac ovim malim ritualima!

Ne moramo grčevito da štedimo i odričemo se svega. Možemo sebi obezbediti lagodniji i bezbrižniji život.

Ako verujete u silu privlačenja stvari, možete pokušati sa određenim predmetima i malim ritalima za koje se veruje da će privući novac u vaš dom.

1. Ispišite želje na crvenom papiru i vežite ga svilenim koncem u istoj boji. Taj papir ostavite na mestu gde inače uvate novac u kući ili stavite u novčanik.

2. Pirinač. U Kini je zastupljeno verovanje da je pirinač simbol ispunjenog života i obilja. Zato se smatra da držanje 21 zrna pirinča u novčaniku prilači novac i sprečava njegovo suvišno trošenje.

3. Lovorov list za bogatstvo i sreću. Veruje se da lovorov list donosi sreću, pa možete markerom na njemu da nacrtate simbol valute po želji.

4. Neka vam novčanik nikada ne bude prazan. Uvek držite u novčaniku novac, makar to bio i najmanji iznos. Osim toga, izbegavajte da držite u njemu pocepane i stare novčanice jer privlače lošu energiju. Ako imate naviku da držite neke valute koje više nisu u opticaju, odmah ih izbacite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)