U trendu

Verenik je prevario pa mu se osvetila na neobičan način: ‘Ovo je genijalno!’

Nakon izdaje bivšeg verenika, jedna žena odlučila je da mu se osveti. Ipak, nije htela da krši zakon pa je pronašla jedno kreativno i smrdljivo rešenje.

Devojka po imenu Džejmi, koja objavljuje na profilu @glitteremcee) snimila je sebe kako iznosi sve prljave detalje u videu na TikTok-u, piše The Sun.

„Razmišljam o vremenu kada me moj bivši verenik prevario i nisam htela da upadnem u nevolju radeći nešto nezakonito. Umesto toga sam sakrila smrznutu ribu po njegovoj kući dok sam se iseljavala“, ispričala je. Dodala je da žene koje se susreću sa sličnim situacijama mogu naučiti nešto iz njene priče. „Zapisujte, dame“, rekla je.

Naime, smrznuta riba verovatno će slabo mirisati sve dok ne prođe neko vreme, a nakon topljenja u različitim delovima doma, miris će se pojačati. Video je privukao mnoge korisnike ove društvene mreže koji su podelili svoja razmišljanja u komentarima.

Nekoliko ih je čak podelilo sopstvene savete za slične situacije. „Uradila sam isto. Sardine u svim rupama u zidovima koje je napravio“, komentarisala je jedna korisnica.

„Saslušaj me. Smrznuti paketi kobasica u ventilacionim otvorima“, dodao je neko treći. „Smrznute kozice niz zadnju stranu radijatora“, napisao je još jedan. „Ti si genije“, pohvalila je devojku jedna korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.