U trendu

Vodič za strance kako da osvoje Srpkinju: Dve stvari strogo su zabranjene

„Srbija je mala država na Balkanskom poluostrvu, čije se stanovništvo istorijski formiralo pod uticajem jezika i kulture Južnih Slovena. Srpski mentalitet bio je pod uticajem keltske, starogrčke i starorimske civilizacije, uz primese mediteranske i ruske tradicije. Kao rezultat toga, nastalo je mišljenje da su Srpkinje među najlepšima na svetu, a njihova atraktivnost može da se takmiči sa svetskim standardima lepote“, počinje članak koji piše Eurowoman.

Ovako glasi vodič koji strance uči kako da osvoje Srpkinju:

Mnogi muškarci iz celog sveta obraćaju pažnju na Srpkinje. Srbi spadaju u najviše narode na svetu i prosečna visina žene u Srbiji je 167 centimetara. Uz to, Srpkinje mogu da se pohvale dugim nogama i raskošnim figurama, imaju zavodljiv pogled i ženstvene su. Svoje atribute vole da istaknu atraktivnom odećom i štiklama.

Kako dalje pišu, Srpkinje su otvorene za nova poznanstva i rado komuniciraju sa različitim ljudima. Obično vrlo lako nalaze zajednički jezik sa drugima, bez obzira na godine, pol i nacionalnost. Srpkinje su uvek u centru pažnje u svakom društvu i dobro se osećaju među drugima. Vole da se zabavljaju i lako ih je nasmejati i razveseliti.

Takođe, Srpkinje su emotivne u najboljem smislu te reči. Ne stide se da pokažu svoja prava osećanja, vole da sklapaju prijateljstva, a možete da se oslonite na njih u teškim trenucima. One su i hrabre, poštene i iskrene. Obmanjivanje drugih je za Srpkinju neprihvatljivo, prenosi Nportal.

S druge strane, o njima vladaju predrasude. Kako navode, uglavnom ljudi misle da su neozbiljne i spremne da flertuju sa svima, ali i da ih je teško osvojiti jer imaju previsoke zahteve pošto su – savršene. Zapravo, srpske devojke imaju visoke standarde isključivo za sebe, a zapravo su tople i prijateljski nastrojene prema drugima.

Kako osvojiti Srpkinju?

Srpkinje su otvorene za nova poznanstva, a da li ćete ostati prijatelji ili će biti nešto više, zavisi od vas.

Srpkinje cene karakter, ali važan im je i izgled muškarca.

Tokom razgovora važno je da ne pričate samo o sebi, već da slušate šta ona ima da kaže.

Srpkinjama je veoma važno da vide da je muškarac zainteresovan za njih.

Pokažite interesovanje za srpsku istoriju, umetnost, kuhinju, arhitekturu i prirodu.

Platite račun i nakon dejta je odvezite kući, jer Srpkinje vole brižne i galantne muškarce.

Ne pričajte o politici i ne preterujte sa romantikom.

Za kraj, naveli su još jednu zanimljivu konstataciju – Srpkinje žele uz sebe ambicioznog i odgovornog muškarca koji ima cilj u životu i spreman je da ulaže u porodicu. Ne morate da budete basnoslovno bogati, ali morate da stojite sa obe noge na zemlji jer Srpkinja ne želi da izdržava i na grbači nosi muškarca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar