U trendu

Za noć na privatnom ostrvu na Maldivima – 80.000 dolara (foto)

Za one koji imaju sredstava, privatno ostrvo u tropskim predelima je idealno mesto za izolaciju od globalne pandemije. Među najopremljenijim destinacijama koje imaju odličnu ponudu su Maldivi, koji se sastoje od 1.200 malih ostrva.

Iako je većina odmarališta na Maldivima već privatna, na jednom od imanja na ostrvu, postoji nekoliko mogućnosti za turiste koji žele da uživaju u luksuzu.

U odmaralištu „Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi resort“, otvoreno je „Ithaafushi“, privatno ostrvo. Prostire se na 32.000 kvadratnih metara, a prodaje se kao najveće privatno ostrvo na Maldivima. Može i da se iznajmi za 80.000 američkih dolara za noć.

Ostrvo može da primi 24 gosta u tri zgrade: postoji dvosobna vila sa zatvorenim i otvorenim kišnim tuševima, zajednička dnevna soba, bazen i džakuzi, trosobna vila na plaži sa dva bazena i rezidencija sa četiri spavaće sobe, koja ima dve kraljevske spavaće sobe, džakuzi i veliki zajednički dnevni boravak, a sve sa direktnim pristupom plaži.

Arhitektura i enterijeri ostrva opisani su kao „prefinjeni, moderni, sa maldivskim šarmom.
Gosti imaju pravo na ličnog vratara.

„Dizajnirano za najizbirljivije putnike, „Ithaafushi“, privatno ostrvo predstavlja oličenje ekskluzivnosti, savršeno smešteno u jednu od najinspirativnijih destinacija na svetu „, rekao je Nils-Arne Šroder, potpredsednik kompanije „Valdorf Astorija Hilton Azija Pacifik“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar