U trendu

Zanimljiva optička iluzija otkriva da li ste duboki mislilac ili jako neodlučna osoba?

Ova optička iluzija može otkriti jeste li duboki mislilac ili vam je teško donositi odluke.

Naime, može vam reći jeste li u stalnom stanju samorefleksije ili ste neodlučni kada je riječ o jednostavnim odlukama, piše Daily Mail.

Na slici se nalaze i čovek koji viče i ruka, a u zavisnosti od toga šta prvo ugledate, može otkriti istinu iza vaše ličnosti.

„Ako ste prvo videli čoveka koji viče, onda ste duboki mislilac i neprestano istražujete svoj unutrašnji svet. Samorefleksija je vaš način života i imate duboko razumevanje svojih snaga i slabosti“, objasnila je Mia Yilin, kreatorka sadržaja na TikToku čija neverovatno tačna tumačenja testova ličnosti prate milioni.

Mia je napomenula da bi oni koji su prvo videli čoveka trebalo da budu ‘ljubazni’ prema sebi. „Ali budite ljubazni prema sebi i praktikujte samoprihvatanje. Super vam ide i niko nije savršen“, dodala je.

Zatim je Mia otkrila šta znači ako umesto toga prvo uočite ruku. „Ako ste prvo videli ruku, onda ste neverovatno sposobni da rešavate probleme u stresnim situacijama i sposobni ste da se uhvatite u koštac sa svim izazovima koji vam se nađu na putu“, tvrdi ona. Međutim, Mia je otkrila da se oni koji su videli ruku muče s donošenjem jednostavnih izbora i mogu se opisati kao neodlučni.

„S druge strane, kada se susrećete s jednostavnim odlukama poput toga gde ćete jesti za ručak, možete biti super neodlučni i možda će vam biti potrebna čitava večnost da se odlučite“, dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.