U trendu

Žarko Laušević se u Americi snalazio kao moler: Cela priča sada je postala tužna

Žarko Laušević nije radio samo kao glumac već ga je život često terao da se snalazi na druge načine daleko od Srbije. Tako mu se dok je živeo u Njujorku dogodila zanimljiva anegdota s Vladom Divcem i Predragom Stojakovićem, tadašnjim košarkašima Sakramento Kingsa.

Divac i Stojaković odlučili su da ga iznenade i odvedu u ekskluzivan restoran Cipriani, a u to vreme Laušević je radio kao moler i tako preživljavao. Laušević se jednom prilikom prisetio te anegdote. „Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu pa na večeru…“, počeo je Laušević, a onda otkrio i detalje.

„Jednom se potrefio Cipriani i sad boriti se… Nije da se ja borim s Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš, samo te pogledaju kao: ‘Nemoj, molim te!’ Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta.

Njujork noću i ne poznajem, ne izlazim, i… Sutradan mamuran dolazim i shvatim da ja, u stvari, farbam prva vrata pored Ciprianija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko. To je neki apsurd. Učinilo je sve to da budem oprezniji“, rekao je Laušević, a prenosi Index.

Podsetimo, glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini. „Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice, Anita Laušević“, stoji u saopštenju ožalošćene porodice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar