U trendu

Žena iz Srbije sastavila ugovor za svog supruga, nećete verovati šta je morao da potpiše

Brak je najveći dokaz ljubavi između dvoje ljudi, ali pored svega predivnog, on nosi i ogromna obveza koja bi trebalo da potraje ceo život.

Kako u brak ne treba ulaziti olako, pre venčanja treba dobro razmisliti o tome zašto sa nekim želite da provedete ceo život, ali i da li ste spremni da prihvatite sve mane svog partnera. Parovi često ističu kako je za skladan brak potrebno sledeće: partneri treba da budu najbolji prijatelji, brak je sveta obveza, treba iskreno voleti jedno drugo, slagati se oko ciljeva i očekivanja, biti optimističan i smejati se zajedno…

Ipak, neki ljudi u brak ulaze sa potpuno nerealnim očekivanjima,  pa neka svoja bizarna pravila pokušavaju da nametnu drugoj strani. što se često završi potpuno suprotno od očekivanog.

Na internetu se tako pojavio i spisak pravila koja je sastavila jedna žena iz Srbije za svog supruga, a od kojih su neka potpuno suluda, dok su druga smešna i nejasna.

Premda se na fotografiji ne vidi deo papira na kojem obično stoje potpisi ugovornih strana, nekako imamo osećaj da je Goran bio prisiljen da ovo potpiše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)