U trendu

Život piše priče: Slao joj lažne slike, ona našla muškarca sa njih…

Kažu da život piše priče, a čini se da je Britanka Emma Perrier (35) živi dokaz. Nju je na internet stranici za upoznavanje partnera nasamario 55-godišnjak koji se pretvarao da je 20 godina mlađi maneken. Iako se možda tako ne čini, cela priča imala je srećan kraj, prenose mediji u regionu.

Krenimo od početka tj. od 2015. kada je Emma, nakon prekida osmomesečne veze, odlučila da otvori profil na stranici za upoznavanje Zoosk i tako pokuša da pronađe novu ljubav.

Kontaktirao je korisnik koji se nazivao Ronaldo „Ronnie“ Scicluna. Na profil je stavio fotografiju visokog, tamnokosog i zgodnog muškarca. Tvrdio je da je 35-godišnjak talijanskih korena koji živi i radi u britanskom regionu West Midlands. Stalno izbegavao susret uživo On i Emma redovito su se dopisivali, razgovarali su o poslu, prijateljima, porodici…

Emma kaže kako je ponovno osećala „leptiriće u stomaku“ i činilo joj se da sve ide baš onako kako treba. Prvi znaci sumnje, ali nedovoljni da je razuveri da je pronašla ljubav svog života, pojavila se kada je Ronnie odbio njen poziv za razgovor putem FaceTime video poziva.

– Ma, to je za tinejdžere, rekao joj je. Umesto video poziva, par je nastavio razgovarati telefonom, a kad bi god Emma predložila da se napokon upoznaju uživo, Ronnie bi smislio nešto.

– Izvlačio se na posao, na putovanja s roditeljima… Zvuči ludo, ali stvarno sam mislila da ga volim. Poslao mi je barem 300 fotografija i nekoliko puta na dan smo razgovarali na telefon, a između poziva slali smo poruke, kaže Emma dodavši da je Ronnie znao za sve što se događa u njenom životu. i da joj je stalno delio komplimente.

I ko zna do kad bi trajala ta njihova „telefonska ljubav“ da Emminu prijatelji nisu počeli sumnjati u celu priču. Upozorili su je da Ronnie možda i nije muškarac s fotografije i da verojatno zato odbija sastanak uživo. Savetovali su je i da pripazi jer možda je reč o psihopati. iako ih u početku nije htela slušati, Emma je nakon pola godine postala frustrirana svakodnevnim razgovorima s čovekom koji odbija sastanak s njom.

Tada je skinula aplikaciju Reverse Image Search koja traga za izvorom fotografija s interneta. Ubacila je jednu od fotografija koju joj je Ronnie poslao i shvatila da je na njoj Adam Guzel, turski maneken. Ubrzo je pronašla i njegov Facebook i Twitter profil.

– Kad sam shvatila dam sam prevarena, počela sam plakati. Poslala sam Ronnieju poruku u kojoj sam ga pitala može li mi nešto reći o Adamu Guzelu. Odgovorio mi je da je to on dodavši da se u mladosti bavio manekenstvom, kaže Emma. Zatražila je potom ponovno da se vide na FaceTimeu ali on je to ponovno odbio.

Emma nije želela da odustane. Kad joj je nakon nekoliko dana poslao fotografiju ribe iz akvarija koji je posetio, ona ju je stavila u aplikaciju za otkrivanje izvora slika i došla do recenzije akvarija na TripAdvisoru koju je napisao Adam Stanley. Potom je pronašla njegov Twitter profil na kojem je bila fotografija ćelavog i naboranog muškarca.

– Sve su mi se kockice tada posložile, bila sam slomljena. Kad me sledeći put nazvao, upitala sam ga je li mu pravo ime Alan. U prvi mah nije mi želio potvrditi, čak me i optužio za nepoverenje. Samo sam mu rekla: Nemoj me ti učiti poverenju Alane!

Da bi sprečila nove prevare, Emma se javila Adamu kako bi ga upozorila da 55-godišnjak koristi njegove fotografije za zavođenje mlađih žena. Adam je želeo da razgovara o tome pa je Emma predložila video poziv. Kad je ugledala njegovo lice, odmah se rasplakala, piše Daily Mail.

– Ti si tako stvaran, ti postojiš!, uzviknula je. Nastavili su svakodnevno razgovarati nekoliko meseci, a nakon što je Adam završio školu drame u Manchesteru i vratio se u Tursku, odlučio je da poseti Emmu u Londonu. Dogovorili su sastanak na aerodromu Heathrow.

– Nemoguće je opisati što sam osećala kad sam ugledala tog prekrasnog muškarca. Smejao se i mahao prema meni. Zagrlili smo se, Adam me poljubio ušli smo u taksi i otišli u moj stan. Iako je prvih dana spavao na kauču, ubrzo mi se pridružio u krevetu, pohvalila se Britanka. Putuje u Tursku, vreme je za upoznavanje porodice. Prava ljubav definitivno se rodila…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.