U trendu

Bejl: Pokazali smo svetu za šta smo sposobni

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl rekao je da je njegova ekipa plasmanom u polufinale Lige šampiona pokazala svetu za šta je sposobna.

Real se sinoć plasirao u polufinale Lige šampiona, pošto je na svom terenu pobedio Volfsburg sa 3:0. Real je nadoknadio dva gola zaostatka iz prve četvrtfinalne utakmice u Nemačkoj, a sva tri gola na Santjago Bernabeu postigao je Kristijano Ronaldo. 

Madridski klub se šestu uzastopnu sezonu plasirao medju četiri najbolje ekipe.

„Pokazali smo svetu za šta smo sposobni. Svima smo pokazali koliko je jak naš timski duh. Utakmica je bila teška, ali uspeli smo da odigramo onako kako smo hteli“, rekao je Bejl, preneli su danas britanski mediji.

Golman Reala Kejlor Navas rekao je da su i navijači zaslužni za pobedu.

„Noć je bila savršena, baš kako je Ronaldo rekao da će biti. Bilo je neverovatno. Podrška navijača nas je pogurala ka pobedi. Inspiriše vas kada izadjete na teren i vidite koliko su svi motivisan, mogli ste da vidite veru u očima navijača. Od početka do kraja utakmice smo pružali maksimum i zasluženo smo pobedili. Mirni smo i svesni šta možemo, ekipa je fantastična i svima može da oteža posao“, rekao je Navas.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.