U trendu

Hitan sastanak na stadionu Partizana, Tomić bez komentara

Čelnici Partizana organizovali su u ponedeljak hitan sastanak sa sportskim sektorom nakon slabog starta sezone.

Posle četiri sata „većanja“ niko se nije zvanično obratio medijima, a trener Ivan Tomić, čiji se odlazak očekuje, je nasmejan prošao pored novinara bez odgovora na pitanje šta se dogodilo.

U međuvremenu su pojedini članovi Upravnog odbora, na čelu sa Žarkom Zečevićem, izašli sa stadiona u Humskoj na sporedni ulaz, prenose mediji.

Partizan je odigrao tri meča u novoj sezoni. Ni u jednoj nije izgubio, ali nije ni pobedio. Ni u jednoj nije dao gol.

Meč protiv Bačke u Novom Sadu u prvoj utakmici prvenstvene sezone, koji je završen 0:0, bio je novi udarac za crno-bele i navijače koji su na stadionu „Karađorđe“ jasno poručili i Tomiću i upravi šta im je činiti.

„Odigrali smo katastrofalno prvo poluvreme, ekipa nije dobro reagovala“, izjavio je Tomić odmah posle utakmice. Ponavljajući i da je spreman na sve.

Igra Partizana, osim u prvoj utakmici protiv poljskog Zaglembja u Beogradu, bila je veoma loša. I u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i protiv Bačke. U poslednja dva meča, Partizan gotovo da nije stvorio šansu! To je sve suprotno onome što su Tomić i njegov nadređeni u klubu, sportski direktor Ivica Iliev, govorili otkako su došli u klub.

U poslednjoj deceniji, počev od Jirgena Rebera koji je otišao 2005. godine, Humska je promenila čak dvanestoricu trenera: Jirgen Reber, Miodrag Ješić, Miroslav Đukić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Aleksandar Stanojević, Avram Grant, Vladimir Vermezović, Vuk Rašović, Marko Nikolić, Zoran Milinkovići Ljubinko Drulović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.