U trendu

Igrači Partizana: Moramo bolje, Zvezda zasluženo

Košarkaši Partizana ocenili su da je Crvena zvezda večeras zasluženo pobedila u prvom derbiju sezone i istakli su da treba da poprave igru.

„Čestitam Zvezdi, zasluženo je pobedila. Osim prve četvrine, koju smo odigrali jako dobro, nismo bili ravnopravan protivnik. Imali smo prazan hod u maltene tri četvrtine. Bili su bolji, mi ništa od dogovora nismo ispoštovali i oni su zasluženo pobedili. Šansu treba da tražimo u nekim drugim utakmicama“, rekao je Mihajlo Andrić.

On je kazao da nije bio skroz spreman, jer mu je ovo bila prva utakmica posle pauze zbog povrede, ali da je želeo da igra.

Zvezda je večeras pobedila sa 92:77 u osmom kolu Jadranske lige, a Andreja Milutinović je mirno analizirao tok meča.

„Dobro smo otvorili utakmicu i pogodili smo par teških šuteva. Imali smo dosta dobar protok lopte i od toga smo profitirali. Kasnije je Zveda nastavila sa jakom odbranom, a mi nismo šutirali tako dobro kao u prvoj četvrtini, tako da su sasvim lagano stigli našu prednost. Primili smo mnogo poena u drugoj četvrtini (32), što im je doprinelo na samopouzdanju. Kasnije smo opet imali pad u trećoj četvrtini. Treba da radimo na tome da popravimo“, rekao je Milutinović.

Partizan u subotu dočekuje Budućnost, prvoplasirani tim na tabeli.

„Imamo težak raspored, ali igrmao pred svojim navijačima. Verujem da će prepoznati u kakvoj se situaciji nalazimo. Mi stvarno dajemo sve od sebe na treninzima i na utakmicama, ali jednostavno tako padnemo kad izgubimo malo snagu. Ne treba da nam se ponavlja ta treća četvrtina, kao u ovih osam odigranih utakmica. Mislim da uz pravi pristup možemo svakog da dobijemo“, rekao je Milutinović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.