U trendu

Mitrović i Jović produžili ugovore sa KK Crvena zvezda

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović i njegov saigrač Stefan Jović produžili su danas ugovore na po godinu dana i u tom beogradskom klubu ostaće do 2018. godine.

Kako se navodi na klupskom sajtu, Mitrović je iz Hemofarma 2012. godine došao u Zvezdu a dve godine kasnije postao je kapiten.

On je za crveno-bele odigrao 175 utakmica u svim takmičenjima, a osim „triple krune“ u sezoni 2014-2015, osvojio je još dva Kupa Radivoja Koraća (2013 i 2015) i srpsku ligu u prošloj sezoni.

Standardni reprezentativac Srbije Jović došao je u Crvenu zvezdu u septembru 2014. godine. Sa crveno-belima je osvojio dve ABA lige, dve titule prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća. Za Crvenu zvezdu je odigrao 131 utakmicu u svim takmičenjima.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i Svetskom prvenstvu u Španiji.

Ugovore sa Zvezdom su nedavno produžili Marko Simonović i Nemanja Dangubić.

Iz Zvezde je saopšteno da klub intenzivno radi na jačanju ekipe i da će o svim aktivnostima javnost i simpatizere obaveštavati isključivo na klupskom sajtu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.